A Thermaltake bemutatja az új TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 12.

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort, a TOUGHFAN sorozat csúcskategóriás modelljét, amely erősebb légáramlást és statikus nyomást biztosít. A TOUGHFAN Pro speciálisan tervezett ventilátorlapátokkal szerelték fel a páratlan teljesítmény érdekében. Ezen kívül ez a ventilátor szűkített csúcsponttávolságú kialakítással és továbbfejlesztett szerkezettel csökkenti a légáramlás szivárgását és felerősíti a beáramló levegőt.

A TOUGHFAN Pro egy elsőrangú komponens a nagy teljesítményt igénylő felhasználási módokhoz, beleértve a toronyházadat, a lég- és folyadékhűtést és a nagy terhelésű műveleteket.

Hogy jobb hűtési teljesítményt érjen el az előző generációs TOUGHFAN-okhoz képest, a TOUGHFAN Pro kilenc meghosszabbított, új tervezésű ventilátorlapátot használ, akár 2000 RPM-es maximális sebességet elérve, és nagy mennyiségű légáramlást biztosítva 70,8/119,6 CFM-mel 3,19/3,57 mm-H2O statikus nyomás mellett. A ventilátorlapátok folyadékkristályos polimerből (LCP) készültek, ami csökkenti a teljes sebességű forgás közbeni rezgést és kiemelkedően alacsony zajszintet biztosít. Ráadásul a TOUGHFAN Pro 0,6 mm-es, rendkívül szűk csúcsponttávolsága (a ventilátorlapát és a keret közötti távolság), a vadonatúj, szögletes ventilátorkeretes kialakítás és a hátsó ferde él minimalizálhatja a levegő szivárgását és fokozza a hűtés teljes hatékonyságát toronyházba vagy radiátorra szerelés esetén.

 

 

A TOUGHFAN Pro fejlett, fémmel megerősített motorja teljesen acélból készült motorkupakkal érkezik, továbbá egy teljesen rézből készült tokozást használ a csapágy körül, amely lehetővé teszi a ventilátor teljes potenciáljának kibontakoztatását, valamint garantálja annak stabilitását és tartósságát. Ráadásul a 2. generációs hidraulikus csapágy új tengelykialakítást használ, melynek belső marásai mindkét oldalon megőrzik a kenőanyagot, és ez a kialakítás nemcsak a zajszintet csökkentheti működés közben, hanem a TOUGHFAN Pro élettartamát is meghosszabbíthatja. Ezenkívül minden sarokban 80%-os lefedettségű rezgéscsillapítós gumipárnák találhatók, lehetővé téve a ventilátor magasabb fordulatszámú pörgését a zajszint befolyásolása nélkül. Sőt, a TOUGHFAN Pro 5 év termékgaranciával érkezik, és a világ minden pontján elérhető.

A TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátor továbbfejlesztett lapátkialakítással, optimalizált szűk csúcsponttávolsággal és vadonatúj szerkezettel rendelkezik, ami új szintre emeli hűtési képességét és stabilitását. A maximális légáramlási hatékonysággal és a minimális zajszinttel a TOUGHFAN Pro lehet az ideális választás álmaid PC-jéhez!

 

 

A TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátor jellemzői:

 

Új tervezésű ventilátorlapát

A TOUGHFAN Pro, a klasszikus TOUGHFAN új és továbbfejlesztett változata, számos fejlesztéssel büszkélkedhet. 9 meghosszabbított és kiszélesített ventilátorlapáttal rendelkezik, amelyek kivételes légáramlást és statikus nyomást garantálnak a fokozott hűtési teljesítmény érdekében. Ráadásul a ventilátorlapátok aprólékos gondossággal, folyadékkristályos polimerből (LCP) készültek. Ez egy olyan anyag, amely hatékonyan minimalizálja a rezgéseket maximális sebességű működés során. 

 

Erősebb, mint valaha

Az új technológiával és kivitelezéssel a TOUGHFAN 12 Pro kiemelkedő teljesítményt nyújt 70,8 CFM-es légáramlással és 3,19 mm-H2O-s statikus nyomással, valamint 22,6 dB-A alatti zajszinttel, míg a TOUGHFAN 14 Pro 119,6 CFM-es légáramlásra és 3,57 mm-H2O-s statikus nyomásra képes 31,6 dB-A alatti zajszinttel, ami nagyban feljavítja a TOUGHFAN sorozatot. 

 

Továbbfejlesztett szerkezet a kiváló teljesítményért

A TOUGHFAN Prót új körvonalazású, szögletes ventilátorkerettel tervezték, amely hatékonyan megakadályozza a levegő szivárgását működés közben, toronyházra vagy a radiátorra történő szerelés esetén.

 

Rendkívül szűk csúcsponttávolság

A TOUGHFAN Pro kiemelkedő kivitelezésről tesz tanúbizonyságot, beleértve a speciálisan szűk, 0,6 mm-es csúcsponttávolságot, amely csökkenti a légáramlás szivárgását és javítja a hatékonyságot hűtőbordákkal és radiátorokkal történő működés során.

 

Optimalizált, fémmel megerősített motorkupak

A motorkupak tökéletesítésével a TOUGHFAN Pro struktúráját is továbbfejlesztették. Ennek eredményeképpen a ventilátor mostantól egy teljes acélból készült motorkupakot és egy új tervezésű réztokozást használ a csapágy körül. Ez a fejlesztés kibontakoztatja a ventilátor képességeit, páratlan működés közbeni stabilitást és tartósságot biztosítva.

 

A 2. generációs hidraulikus csapágy

A 2. generációs hidraulikus csapágy új tengelykialakítást használ belső marásokkal, amelyek lehetővé teszik a kenőanyag megőrzését mindkét oldalon, miközben csökkentik a működés közbeni zajt. Csökkenti a zajt és növeli az élettartamot.

 

Kiváló hűtésre tervezve

A TOUGHFAN Prót mindenre kiterjedő hűtési alkalmazásra tervezték. Ez a tökéletes megoldás, akár radiátorventilátorként, akár léghűtőn használod. Növeld a hűtési teljesítményt a TOUGHFAN Pro segítségével a kiváló eredményekért!

 

Rezgéscsillapított rögzítési rendszer

Az öntőformába injektált rezgéscsillapítós gumipárnák csökkentik a ventilátor rezgését, így a ventilátor magasabb fordulatszámon pöröghet, anélkül, hogy az negatívan hatna a zajszintre. A ventilátort úgy tervezték, hogy minden sarkot 80%-ban lefedjen, fenntartva a működés közbeni alacsony zajszintet.

 

5 év termékgarancia

A Thermaltake TOUGHFAN Pro PC-ventilátorsorozat egy kiváló teljesítményű, csúcskategóriás termékcsalád, amelyhez 5 év nemzetközi termékgarancia jár.

Vissza