Evnia: a Philips monitorok és kiegészítők új termékcsaládja, amely átírja a játékszabályokat

Kütyü Magazin - 2022. október 25.

A gaming iparág hosszú utat tett meg mostanáig. Az 1970-es és 80-as években való egyszerű, kétdimenziós kezdetektől fogva a gaming ipar lépést tartott a digitális technológia gyors fejlődésével, és nem csupán szórakozási formává, hanem igazán magával ragadó, érzékekre ható élménnyé vált, egyedi vonzerővel kiegészítve. 

A modern gamerek leginkább olyan márkákat keresnek, amelyek tükrözik az ízlésük és a vágyaik sokféleségét, miközben identitásukat is kifejezésre juttathatják általuk. Ennek fényében az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere örömmel jelenti be az Evnia termékcsalád bevezetését.

 

"Ha a jelenlegi valóság nem elég, teremtsd meg a sajátod" – mondja Sylvia Gathoni AKA @thequeenarrow98, Kenya első női profi esportolója.

Egy szó mindenkiért

Az „Evnia” kifejezés (görögül: Εύνοια) az eu (jó) és a nous (elme) szavakból áll, amelynek szó szerinti jelentése „jó elme” és „okos gondolkodás”. Az „Evnia” szót akkor használjuk, amikor támogatni vagy megvédeni szeretnénk valakit vagy valamit. Gyakran használják a szerencsével kapcsolatban. Mindenki lehet gamer, az Evnia pedig a nevéhez hűen mindenki számára biztosítja a gaming örömét.

A tipikus gamer meghatározása összetettebb, mint valaha – azonban még mindig él az a sztereotípia, hogy a gaming csak a tinik szórakozása. Ahhoz, hogy igazán befogadó közösséggé váljon, olyan márkára volt szükség, amely minden gamert képes megszólítani, hogy ezáltal azt érezzék, ők is a közösség igazi tagjai. Egyedülálló kialakítása révén az Evnia termékcsalád eltér a kizárólag specifikációt előtérbe helyező agresszív modellek tömegétől, felelevenítve a játék jelentette örömét és szórakozást, és nagy hangsúlyt fektetve az érzelmi hatásra.

„A Philips monitorsnál úgy gondoljuk, hogy a gaming nyújtotta örömnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Az Evnia bevezetésével az a célunk, hogy olyan monitorokat és kiegészítőket biztosítsunk a sokszínű gamerközösségnek, amelyek segítségével a videojátékozás a lehető legjobb élmény lesz, legyen szó teljesítményről, grafikáról vagy általános felhasználói élményről. Az Evnia  nevéhez hűen arra bátorítja a gamereket, hogy vállalják fel személyiségüket a játék során, és fedezzék fel újra a videojátékok valódi célját.” – nyilatkozta Xeni Bairaktari, az MMD Monitors & Displays globális marketingvezetője és vezető beosztású uniós márkamenedzsere.

Az Evnia hű a mantrájához: „Átírni a játékszabályokat”. A közismert gamingsztereotípián túl az Evnia frissességgel, kiváló minőséggel és eleganciával járul hozzá az összképhez. A termék formája, valamint az Ambiglow technológiájú fényei előtérbe helyezik az érzelmi aspektusokat, például a vizuális megjelenés és a technológia jelentette előnyöket. A kifinomult kialakítás minden környezetbe megfelelően beilleszkedik, ezáltal pedig tökéletes kiegészítője lehet a hétköznapi gamerszobáknak és a professzionális számítógépes gamingrendszereknek egyaránt.

 

Az Evnia termékcsalád egy új ökoszisztémát kínál, amely a teljesítmény és a dizájn által jellemzett monitorokon és kiegészítőkön alapul.

Az első elérhető modell: Philips Evnia 34M2C7600MV

A Philips Evnia monitorok minden gamer álma. A termékcsalád stílusos kialakítása bármilyen belső dekorációhoz illik, a monitorok parra ösztönzik a gamereket, hogy azonnal belevágjanak a játékba. Az első forgalomba hozott Evnia modell, az ívelt Philips Evnia 34M2C7600MV monitor már szinte mozivászonhoz hasonló élményt biztosít az UltraWide Quad HD (3440 x 1440) felbontásának és a HDR1400-tanúsítványnak köszönhetően. A monitor 1152 zónával rendelkező mini-LED háttérvilágítása lehetővé teszi a fényerő és a kontraszt arányának finombeállítását, ezáltal mély fekete és világos fehér színeket eredményezve. Az Ambiglow technológia még magával ragadóbbá teszi a játékot. A vizuális teljesítményhez kiváló gamingfunkciók párosulnak – a 165 Hz-es frissítési rátának, az ultraalacsony bemeneti késleltetésnek és az Adaptive-Sync technológiának köszönhetően még a legakciódúsabb játékok is garantáltan zökkenőmentesen és gördülékenyen futnak.

A kényelem mindig fontos a Philips monitors számára, és ez az Evnia esetében sincs ez másképp. A Philips Evnia 34M2C7600MV modell kiváló rugalmasságot nyújt az USB-C port jelentette teljes körű csatlakozási lehetőségeknek, a KVM-kapcsolónak, illetve az állítható magasságú állványnak köszönhetően, amelyek célja, hogy a monitor alkalmazkodjon a felhasználó igényeihez, és olyan játékélményt biztosítson, amely az elmének és a testnek egyaránt pihentető.

 

 

A fent említett modellel bemutatkozó Evnia monitor-termékcsalád a jövőben további teljesítményvezérelt termékeket hoz forgalomba, a következő modellek által: 42M2N8900 (42 hüvelykes / 106,7 cm képátlójú OLED lapos képernyő), 34M2C8600 (34 hüvelykes / 86,36 cm képátlójú QD OLED ívelt képernyő) és 27M2C5500W (27 hüvelykes / 68,6 cm képátlójú VA ívelt képernyő). A kínálatot további innovatív és stílusos kiegészítők teszik teljessé: két billentyűzet (SPK8508 és SPK8708), két egér (SPK9508 és SPK9708), két fejhallgató (TAG5208 és TAG7208) és egy egéralátét (SPL7508).

Legyen Ön is részese a gaming új korszakának!

Árak és elérhetőség

A Philips Evnia 34M2C7600MV monitor 2022 decemberétől válik elérhetővé 2069 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 és 27M2C5500W modellek 2023 januárjának közepétől válnak elérhetővé. Fogyasztói áruk pedig 1959 euró, 1849 euró és 579 euró lesz. A kiegészítők 2023 júniusától válnak elérhetővé. 

Kulcsszavak: MMD, Philips, Evnia, monitor
Vissza