Hivatalos játékmemória-szállító lett a Kingston FURY

Kütyü Magazin - 2022. július 15.

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP partnerkapcsolatot kötött a Ninjas in Pyjamas esport szervezettel. A kétéves szerződés értelmében a Kingston, hivatalos memóriaszállító partnerként, maximális hardverteljesítményt biztosít a Ninjas in Pyjamas tulajdonában lévő összes esport csapat számára a Kingston FURY nagy teljesítményű RAM játékmemória-családjával.

Amellett, hogy az együttműködés a világ legjobb RAM-memóriáit biztosítja a sportolóknak, inspiráló tartalmakat és közösségi média aktivitásokat is nyújt az egyesület globális közönsége számára.

A Kingston mindig is az esport büszke és rendszeres támogatója volt. Izgatottan várjuk a közös munkát a Ninjas in Pyjamas sportolóival. Elkötelezettek vagyunk a közösség iránt, és örömmel mutatjuk be ismét a Kingston FURY-t a szurkolóknak.  

 

 

„A játékosok a legapróbb következetlenséget is észreveszik a hardverbeállításban, ezért azokat folyamatosan optimalizálva garantáljuk a kiváló teljesítményt. A Kingston FURY segítségével biztosak lehetünk abban, hogy az optimális játékteljesítmény legmagasabb követelményeinek és szabványainak is megfelelünk. A termékcsaláddal sportolóink kétségkívül a maximumot hozhatják ki képességeikből” – mondta Hicham Chahine, a Ninjas in Pyjamas vezérigazgatója. 

„Egy évvel ezelőtti újrabevezetése óta a Kingston FURY vezető szerepre tett szert a játékmemóriák szállításában. Örömmel üdvözöljük a Ninjas in Pyjamas egyesületet a Kingston csapatában. Az esport szervezet partnereként együtt léphetünk szintet a Kingston FURY-val” – jelentette ki Robert Allen, a Kingston EMEA régiós marketingigazgatója. 

Vissza