Itt a világ első hivatalos League of Legends gaming monitora

Kütyü Magazin - 2022. március 5.

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC a Riot Games-szel együttműködve bemutatja az első olyan monitort, amelyet a League of Legends és annak ikonikus Hextech technológiája inspirált. Az AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition egyedi dizájnnal és különleges, kifejezetten a MOBA élményhez tervezett funkciókkal rendelkezik. Az AG275QXL modell 2022 márciusától lesz elérhető.

Az egyedülálló funkciók tökéletes élményt nyújtanak a League of Legends rajongók számára

A League of Legends a világ legtöbbet játszott számítógépes játéka, amelyben játékosok milliói működnek együtt a nagy tétekért folyó versenyben. Az AGON by AOC megalkotta az első olyan monitort, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy olyan egyedi funkciókkal, mint a játék eseményeire reagáló világítás, mindenhol a rift legjobb élményét nyújtsa a játékosok számára.

Az izgalmas Hextech ihlette dizájnnal, amely a varázslat és a technológia világát egyesíti, a neves műfaj játékosai azonnal észreveszik az AG275QXL egyedi stílusát.

 

AGON PRO AG275QXL 

„Nagyon örülünk a Riot Games-szel kötött partnerségünknek, és annak, hogy lehetőségünk van a monitortechnológiában szerzett szakértelmünket a League of Legends varázslatával ötvözni, így egy izgalmas terméket tudunk elhozni a League of Legends rajongók számára” – mondta Stefan Sommer, az AOC International Europe marketing és üzleti menedzsment globális vezetője.

Az AG275QXL olyan kiemelkedő funkciókat kínál, mint a League of Legends mód, a LoL QuickSwitch, az exkluzív be- és kikapcsolási hangok, a Light FX Sync és a LoL Signature OSD design. 

Az AG275QXL egyedülálló LoL-ihlette dizájnt és Light FX RGB megvilágítást kínál, amely szinkronizálódik a LoL-el

A monitor megjelenésében egy kiemelkedő darab, amely minden szempontból magába foglalja a League of Legends játékot: A vázat és a lábazatot a League of Legends univerzumában is látható ikonikus Hextech dizájn elemei díszítik. A speciális Light FX-nek köszönhetően, amely szinkronban van a játékban zajló akcióval, a monitor fényárban tündöklik. A dedikált LoL mód biztosítja, hogy a Summoner's Rift látványa vizuálisan letisztult módon jelenjen meg. Monitorukkal a játékosok teljesen elmerülnek a saját League of Legends világukban.

Az AG275QXL esetében még az állványalap és a Quickswitch is tartalmazza a LoL-flair-t

A monitor tele van a legjobb állatbőrökkel és rúnákkal

Az AG275QXL csúcsminőségű specifikációival mind az alkalmi játékosok, mind a feltörekvő esport profik számára garantálja a következetes és csúcsteljesítményt: A 27 hüvelykes IPS-képernyő QHD felbontással büszkélkedhet, a legzökkenőmentesebb látvány érdekében a 170 Hz képfrissítési ráta még a legőrültebb csapatharcokban is kiválóan teljesít.

Az akadozások és szakadások kiküszöbölése érdekében az AG275QXL támogatja az Adaptive Sync FreeSync Premium funkciót, és a kifogástalan, 1 ms GtG válaszidő tovább növeli a hibátlan megjelenést. A VESA DisplayHDR 400, a ShadowControl és a Flicker-Free mód segítségével a játékosok élvezhetik a hosszú játékmeneteket, és a csatába vonuló kedvenc bajnokaik kristálytiszta ábrázolását.

Az AGON by AOC célja, hogy a játékosok számára a megfelelő felszerelést nyújtsa a teljesítményük tökéletes maximalizálásához és segítse őket a kihívások leküzdésében.

A forradalmi AGON PRO AG275QXL - League of Legends Edition 2022 márciusától dátummal lesz megvásárolható 540,00 € ajánlott fogyasztói áron.

__________________

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Vissza