Kiváló hangzást biztosító valódi vezeték nélküli Technics fülhallgatók

Kütyü Magazin - 2021. október 1.

A Technics bejelentette két új valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 modelleket. A prémium hangminőséggel és fejlett technológiákkal rendelkező fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kiváló élményt nyújtsanak, akár konferenciahíváson vesz részt, akár kedvenc zenéjét vagy podcastjét hallgatja.

Tavaly sokan kezdtek otthonról dolgozni, és konyhák, étkezőszobák és hálószobák változtak irodává. Fogyasztói igényeink és szükségleteink megváltoztak, amikor az átalakult környezetünk új kihívások elé állított minket, például gyerekek, háziállatok és a háztartás zajai versengtek egyszerre a figyelmünkért. Ez befolyásolta, a konferenciahívásokon és megbeszéléseken a koncentrációs képességünket, és azt, hogy mennyire hallanak minket mások. A Technics a zavartalan hangzás iránti igény kielégítésére a JustMyVoice technológiát alkalmazza az EAH-AZ60 és EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatóknál. Ez a speciális hangfelismerő technológia mikrofonok és szoftver segítségével érzékeli beszéd közben a hangokat, miközben a két MEMS-mikrofon aktívan rögzíti a hangot, és sugárformáló technológiával csökkenti a környezeti zajt, hogy még a legzajosabb környezetben is tiszta legyen a hívás hangja.

 

A Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatói a kategóriavezető zajszűréssel és a Bluetooth és LDAC technológiával ellátott nagy felbontású hangminőséggel magával ragadó hangzást biztosít munka és szórakozás közben egyaránt. Minden felhasználási mód egyedi, ezért a Technics fülhallgatókban "Természetes" és "Figyelem" környezeti hangmód is található, hogy a felhasználók szabályozhassák, mennyi háttérzajt halljanak. Természetes módban az összes környező zaj hallható, míg Figyelem módban csak az emberi hang frekvenciatartományában lévő hangok szólalnak meg.

 

Amikor véget érnek a virtuális megbeszélések és a konferenciahívások, a szélzajcsökkentést és IPX4 védelmet biztosító Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatók kiválóan használhatók kikapcsolódásra is. Akár az edzőterembe tart, akár zenével vagy podcasttal lazít egy hosszú nap után, ezeket a fülhallgatókat úgy tervezték, hogy bárhová önnel tartsanak.

 

"Mérnökcsapatunk több mint 55 évnyi hangmérnöki tapasztalatát kamatoztatta ezekben az új fülhallgatókban. Izgatottan vártuk, hogy az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatókkal bővíthessük prémium audiotermékeink sorát" - mondta Ellison Ferdinand, a Technics Egyesült Államok termékmenedzsere. „Mindannyian új munka- és életritmushoz alkalmazkodtunk, és reméljük, hogy ezek a fülhallgatók segítenek abban, hogy arra koncentráljunk, ami a legfontosabb."

 

A prémium audioeszközök terén régóta vezető szerepet betöltő Technics 1996-ban mutatta be első fejhallgatóját, amely magasra helyezte a lécet, és a márka a világ zenerajongóinak - köztük a professzionális DJ-knek is - nagy kedvencévé vált. Az egyedi és érzelemdús hangzásélményt nyújtó termékek a kompromisszumok nélküli "Technics Sound” filozófiával készülnek, miközben hűek maradnak a márka stílusához, amely kiállja az idő próbáját.

 

Az EAH-AZ60 ezüst és fekete, az EAH-AZ40 pedig ezüst, fekete és rózsaarany színben lesz kapható.

 

Ezenfelül 2022 elején a Technics kiadja új EAH-A800 vezeték nélküli fejhallgatóját is.

Vissza