Robusztus készülékkel jelentkezik a Motorola

Kütyü Magazin - 2021. június 17.

A Motorola bejelentette a Motorola Defy-t, a gyártó új, masszív kialakítású okostelefonját. A készülék a Motorola és a Bullitt Group együttműködésében készült. A Motorola Defy kompromisszumokat nélkülöző, erőteljes okostelefon, hosszú üzemidővel, így a szabadtéri kalandok során éppúgy megállja a helyét, mint mindennapos használat közben.

A Motorola Defy megerősíti a Motorola elkötelezettségét az olyan fejlesztések iránt, amik kézzel fogható, valós körülmények közt is hasznos előnyöket biztosítanak a felhasználóknak. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék 1,5 méteres mélységig bírja a vizet akár 35 percen keresztül*, köszönhetően a készülékház dupla tömítésének. Mindemellett tesztelték 1,8 méteres**  magasságból való leejtés során, és megfelel a MIL SPEC 810H katonai szabványnak, így ellenáll az extrém hőmérsékletnek, az erős rázkódásnak. 

A Motorola Defy megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy átfogó védelmet biztosítson azokkal a károkkal szemben, amik a telefonokat a leggyakrabban érik. Akár az autó tetejéről esik le, akár folyadék cseppen rá vagy éppen tűző napnak van kitéve***, a készülékház nagy fokú védelmet biztosít. A készülék masszív kialakítása pedig azt is lehetővé teszi, hogy a Motorola Defy szappanos vagy tisztítószeres vízben lemosható legyen. 

A csúszásmentes hátlapon található a 48 MP-es****  szenzor f1.8 rekeszértékkel, Quad Pixel technológiával, amivel a nap bármely szakában kiváló képeket lehet készíteni, fényviszonyoktól függetlenül. A fotókat, videókat a 6,5”-es HD+ kijelzőn nézhetjük újra, amit Corning Gorilla Glass Victus bevonat véd a sérülésektől. A gondtalan használatot az 5.000 mAh-s akkumulátor garantálja, TurboPower töltéssel. 

A Motorola Defy elérhető fémes zöld és fekete színben, a levehető csuklópánt pedig biztonságosabb használatot tesz lehetővé. 

Elérhetőség

A Motorola Defy Magyarországon 2021. június 21-től érhető el az Extreme Digital és az eMAG kínálatában. A készülék ajánlott fogyasztói ára 114.990 Ft. Teljes specifikáció megtalálható a www.motorolarugged.com weboldalon. 

Termékjellemzők:

●  Vízállóság - 1,5 m-ig, 35 percen keresztül. Készülékház dupla tömítéssel.

●  Ellenálló a homokkal, porral, kosszal, párával és sós köddel szemben – IP68 szabvány szerint

●  Katonai szabvány szerint (MIL-SPEC 810H) bírja az extrém hőmérsékletet, erőteljes rázkódást 

●  Többszöri ejtésteszt akár 1,8 m-ről acél felületre ejtve. Szerkezetileg megerősített PCB. Jó minőségű csuklópánt.

●  Praktikus használat, tisztítható szappannal és enyhébb tisztítószerrel

●  Erőteljes 5.000 mAh-s beépített akkumulátor, 20W TurboPower töltés, USB Type C., vízálló csatlakozó, akát kétnapos üzemidő***** 

●  6,5"-es HD+ kijelző 0,7mm vastag Corning Gorilla Glass Victus bevonattal, vizes kézzel is használható 

●  Android 10 (frissíthető 11-es verzióra)

●  4 GB RAM, 64 GB ROM, bővíthető tárhely (microSD)****** 

●  Qualcomm SD662 2 GHz-es, nyolcmagos processzor

●  48 MP-es f/1.8 főkamera + 2MP mélységélesség + 2MP makro kamera, 8 MP-es előlapi kamera 

●  LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi 

     –  [sávok: LATAM: 1/2/3/4/5/7/8/19/28/66 vagy

     –  EMEA: 1/2/3/5/7/8/18/19/20/26/28/38/40/41]

     –  3G HSPA+ [sávok: 1/2/4/5/6/8 or 1/2/5/8/19]

     –  2G GSM [sávok: 2/3/5/8]

●  Textúrált kialakítás

●  Programozható gombok, Push to Talk (PTT) mód

●  Bluetooth 5.0, NFC

●  3,5 mm headset jack (vízálló)

●  Dual SIM – Nano SIM + microSD 

●  Android Enterprise támogatás

●  frissítések 2 évig

●  Zero-touch support

___________________

*  IP68 szabvány: Porálló és teljesen vízálló 1,5 méteres mélységig akár 35 percig. Sós vízben történő használat után szükséges a készülék leöblítése, beleértve az audio jack és az USB csatlakozót, hogy elkerülhető legyen a korrózió. 

**  1,8 méteres magasságból való leejtéssel szembeni ellenállás.

***  Működési hőmérséklet-tartomány -25º C és + 55º C között. Emellett jól tűri az extrém hőmérséklet-változást.

****  A 48 MP-es szenzor négy pixelből kombinál egyet, 12 MP-es fotófelbontással. 

*****  Üzemidő: A becsült üzemidő (beszélgetéssel töltött idő, készenléti idő stb.) a 3G-n alapul, és nagyban függ a hálózattól, illetve a telefonhasználati szokásoktól. Valamennyi, akkumulátorra vonatkozó adat becslés és egy tipikus felhasználó szokásain alapul különböző profilokból összeállítva, optimális hálózati körülmények között. Az akkumulátor tényleges teljesítménye több tényező függvénye, úgy, mint jelerősség, hálózati és készülékbeállítások, hőmérséklet, akkumulátor állapota és használati szokások.

******  A felhasználó számára rendelkezésre álló tárhely kisebb, többek között az operációs rendszer, a szoftver és egyéb funkciók miatt, amik hatással bírnak a tárhelyre, és a szoftverfrissítéssel ez az adat változhat. 512 GB-ig támogatja a microSD kártyát, amely külön kapható. DRM tartalmak másolhatósága a kártyára nem garantált.

Vissza