Innovatív vlogging funkciók a HONOR 50 szériában

Kütyü Magazin - 2021. június 17.

A Honor globális technológiai márka bejelentette legújabb HONOR 50 okostelefon termékcsaládját Kínában. A HONOR 50 széria stílusos megjelenésével és figyelemre méltó kamera képességeivel napjaink fiataljainak igényeire szabva készült. Felismerve a mindennapi, útközbeni tartalomkészítés és megosztás trendjét, a HONOR 50 család egy még több a videókészítés során hasznos fejlesztéssel hozza el az egy eszközre optimalizált vlogging élményt.

Továbbfejlesztett kamerarendszer a profi Vlog készítésért

Az elmúlt 18 hónapban a rövid videók népszerűsége gyors növekedésnek indult, a fiatalabb generáció a vlog készítés felé fordult, így egyre többen az életük fontos eseményeit már videós formában rögzítik, és osztják meg már nemcsak szűkebb környezetükkel, de akár az egész világgal. Figyelembe véve a vlog típusú tartalomkészítés kapcsán ismert általános nehézségeket - mint például zavaró kezelőfelület vagy korlátozott felvételi módok - a HONOR 50 széria a videókészítést egy következő szintre emeli az innovatív hardver és szoftver megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valóban szabadjára engedjék bármikor a kreativitásukat - bárhol is legyenek.

A HONOR 50 Pro előlapi duál kamerával érkezik. A 12 MP-es videokamera 100-fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez. Az AI Wide-Angle Smart Switching és Super Night módok az előlapi duál kamerákra is elérhetőek, ezzel még több szabadságot és választási lehetőséget kínálva a videonaplós tartalmak készítéséhez. Ezen felül a HONOR 50 Pro rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely az azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni. Miközben a felhasználó videót rögzít, számos beauty filter közül választhat, vagy fotót készíthet, akár széles-látószögű felvételeket is – melynek köszönhetően minden igényt kielégítő Vlog-ot hozhat létre.

 

A Vlog készítési élmény fokozására a HONOR 50 szériával még egyszerűbb a tartalomkészítés a könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelői felületnek és az optimalizált hangfelvételnek köszönhetően. Az innovatív formatervezés eredményeként a HONOR 50 széria akár 3 mikrofonnal felszerelve eredményez még jobb hangrögzítést a felvételek során. Ezen felül a felhasználók akár a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóik beépített mikrofonját is használhatják hangrögzítésre, ezzel még kényelmesebbé téve a videonaplózást.

A kiemelkedő fotózási képességekkel rendelkező HONOR 50 és HONOR 50 Pro egy négykamerás hátlapi megoldással érkezik, amely tartalmaz egy 108MP-es főkamerát, egy 8MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró készítésére alkalmas és egy 2MP-es mélységérzékelő kamerát. A különböző lencsék kombinációjának köszönhetően a felhasználók egy továbbfejlesztett fotózást tapasztalhatnak meg, melynek eredményeként tisztább felvételeket, még szélesebb látószöget és gazdagabb részleteket kapnak.

Dupla-gyűrűs kamera kialakítás és igényes kialakítással elért gyémánt hatású felület

A divat és technológia világának fúziójával a HONOR 50 széria ismét bebizonyította az esztétika iránti elkötelezettségét. A klasszikus gyűrű formatervezés inspirációja a luxus ékszermárkáktól ered, amelyet a HONOR 50 széria adaptált a kamerák körüli gyűrűs kialakításban, mely így igazán klasszikus és időtlen stílust testesít meg. A HONOR 50 család a mai, stílustudatos fogyasztói réteg igényeit figyelembe véve az alábbi káprázatos színekben lesz elérhető: Jeges kristály (Frost Crystal), Borostyán vörös (Amber Red), Smaragdzöld (Emerald Green) és Éjfekete (Midnight Black). A Jeges kristály szín létrehozása egy különleges eljárásnak és precíz mestermunkának köszönhető, mely által létrejött egy gyémánt-szerű finis, amely csillog fény hatására.

Magával ragadó megtekintési élmény az 1.07 milliárd színes kijelzőnek és ultra keskeny kávának köszönhetően

A HONOR 50 széria okostelefonjainak kijelzője jelentős előrelépést jelent a korábbi modellekhez képest. A HONOR 50 egy 75 fokos kerekített 6.57 hüvelykes kijelzővel, míg a HONOR 50 Pro egy 6.72 hüvelykes érkezik. A HONOR 50 család a piacon egyik elérhető legjobb retina-szintű kijelzővel érkezik, amely 1.07 milliárd szín megjelenítésére képes, ezzel továbbfejlesztett színreprodukciót kínál az összehasonlíthatatlan szín- és káprázatos vizuális élményért. Nagy kontrasztú, 100% -os DCI-P3 színskálával és 439 PPI-jal a HONOR 50 Pro nemcsak a színek szélesebb skáláját, hanem megnövelt pixeles felbontást is biztosítja, ezzel nyújtva magával ragadó és valósághű megtekintési élményt a felhasználók számára, így ideális filmezéshez, fotók böngészéséhez vagy játékokhoz.

Minden HONOR 50 okostelefon támogatja a 120Hz-es frissítési rátát, míg a HONOR 50 és HONOR 50 Pro a 300 HZ-es érintéses mintavételi arányt, és az intelligens dinamikus frissítési frekvencia rátát támogatja, amely akadásmentes animációkat eredményez. Tökéletes választás azoknak a tartalomkészítőknek, akik hosszú órákat töltenek okostelefonjukon videokészítéssel és megosztással. A HONOR 50 sorozat TÜV Rheinland EyeComfort Display 2.0 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztonságos és kényelmes nézési élményt nyújt egész nap, akár gyengén megvilágított környezetben is.

 

Akár 100 W-os ultragyors szuper töltési mód, amely hatékony és biztonságos

Az 5G csatlakozás, a vlogolás és a folyamatos játék mind hatással van az akkumulátor üzemidejére. A HONOR 50 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt feltöltsék a telefonokat, az egycellás két áramkörös akkumulátor-kialakítással, mellyel 66W-os gyorstöltés érhető el a HONOR 50 okostelefonon, míg a HONOR 50 Pro esetében akár 100W-os töltési kapacitást kínál, ezzel maximális energiát adva.

A HONOR 50 egy 4300 mAh, míg a HONOR 50 Pro egy 4000 mAh akkumulátorral érkezik, ezzel kínálva ultra hosszú akkumulátor üzemidőt, kifejezetten a tartalomgyártók igényeire optimalizálva. A vállalat belső tesztelései alapján a HONOR 50 esetében lemerült akkumulátor állapotból indulva 70%-os töltöttségi szint érhető el 20 perc alatt, míg a HONOR 50 PRO esetében ugyanezen idő alatt 90%-os töltöttségi szintet érhetünk el. Így búcsút inthetünk a lemerülés miatti aggodalmaknak.

 

A HONOR exkluzív technológiája maximalizálja a teljesítményt

A HONOR 50 és a HONOR 50 Pro egyaránt a Qualcomm Snapdragon 778G 5G mobil platformjával érkezik, amely kiváló teljesítményt és energiafogyasztást kínál. Ráadásul a HONOR 50 sorozat különféle exkluzív innovációkat nyújt - mint például a GPU Turbo X és a Hunter Boost -, hogy még többet hozzon ki a Qualcomm 778G 5G chipje által kínált lehetőségekből, ezzel növelve a teljesítményt, valamint gyorsabb és zökkenőmentesebb felhasználói élményt nyújtson.

A GPU Turbo X, exkluzív grafikus gyorsító technológiával a HONOR 50 sorozat teljesen új szintre emeli a játékot. A teljesítmény fokozására tervezett GPU Turbo X csökkenti az energiafogyasztást, és akadásmentes, stabilabb játékélményt teremt a felhasználók számára.

A HONOR 50 Pro egyedi formatervezéssel rendelkezik a fokozott hőelvezetés érdekében. A HONOR 50 Pro kettős VC folyadékhűtést és magas hővezető képességű graféntechnológiát alkalmaz a hőelvezetés hatékonyságának javítása, és a kezelhető hőmérséklet fenntartása érdekében, így tökéletes azok számára, akik hosszabb ideig szeretnek játszani vagy vlogolni.

 

Magic UI 4.2 az intelligensebb mobilélményért

A HONOR 50 sorozat kompatibilis az újonnan frissített Magic UI 4.2 rendszerrel, amely támogatja a többképernyős együttműködést, segítve a felhasználókat az eszközök és platformok közötti műveletek megvalósításában a hatékonyság növelése érdekében, legyen szó tanulásról, távmunkáról, vagy akár barátokkal történő tartalomrögzítésről és megosztásról.

Az 5G csatlakozás kapcsán a HONOR 50 széria támogatja a kettős 5G-t és a Link Turbo-t, amelyek szinte minden esetben kiváló hálózati élményt tesznek lehetővé. Az AI és a nagy adattechnológiák felhasználásával a Link Turbo automatikusan elemzi a felhasználók használati modelljeit és a hálózati feltételeket, hogy kikalkulálja az optimális eredmény elérésének legjobb módját, és zökkenőmentesen váltson a Wi-Fi vagy az 5G hálózatok között a letöltési sebesség növelése érdekében, mindkét hálózat egyidejű használatával.

 

Elérhetőség

A HONOR 50 és a HONOR 50 Pro Kínában június 16-tól előrendelhető. Később a HONOR 50 elérhető lesz Kínán kívüli nemzetközi piacokon is, beleértve Franciaországot, Malajziát, Mexikót, Oroszországot, Szaúd-Arábiát, Egyesült Királyságot és Magyarországot is.

A HONOR 50 sorozat mellett a HONOR bejelentette a HONOR 50 SE és a HONOR Earbuds 2 SE TWS fejhallgató piacra dobását is Kínában.

Kulcsszavak: okostelefon, Honor
Vissza