A legjobb böngésző kiegészítők a Google Chrome-hoz

Kütyü Magazin - 2021. április 6.

A Google Chrome az egyik legkedveltebb böngésző a világon. Milliók használják naponta a böngészőt szerte a világban. A nagyfokú biztonság és a felkínált funkciók sokasága miatt sok felhasználónak a kedvenc böngészőjévé vált. A Google Chrome alkalmazási lehetőségei szinte határtalanok. Nemcsak az interneten böngészhet vele, hanem videókat is nézhet a YouTube-on, használhatja a közösségi médiákat vagy játszhat a Vulkan Vegas online kaszinóval. A Vulkan Vegas online kaszinó játékok sokaságát kínálja a játékosoknak többek között a legjobb online nyerőgépek széles választékát.

Böngésző kiegészítők

Ez természetesen csak egy kis betekintés abba, hogy mi mindent kínál a böngésző. Annak ellenére, hogy a Google Chrome annyira népszerű, sokan csak funkciók egy részét használják. A böngésző funkciói és lehetőségei jelentős mértékben kiterjeszthetők a bővítmények vagy kiegészítések használatával. A bővítmények telepítéséhez és kezeléséhez az alábbi leírás nyújt támogatást:

CrcMouse Gestures

A CrcMouse Gestures számos hasznos funkciót, egérmozdulatot ad hozzá a böngészőhöz. Például lényegesen gyorsabban tudnak tabulátorokat nyitni és zárni, az előző oldalra váltani vagy linkeket vagy szöveges részeket másolni. Az egyetlen „probléma” ezzel a kiegészítéssel, hogy soha többet nem fogja a böngészőt ez a kiegészítés nélkül használni.

Biet-O-Matic

A Biet-O-Matic BE egy nagyon hasznos kiegészítő, ha az Ebay-t gyakran használja. Ez a program automatikusan figyeli a termékajánlatot és az aukció vége előtt egy még szélesebb ajánlatot biztosít. Ez a taktika lényeges növelheti a siker lehetőségét. Természetesen előzetesen is definiálható, hogy milyen nagy legyen a maximális ajánlat.

Google fordító

A Google fordító az egyik leghasznosabb program, ha sokat böngészik idegen nyelvű és ezt sokszor kell manuálisan lefordítani. Ahelyett, hogy a weboldal tartalmát egyénként másolgatná át a Google fordítóba, a kiegészítéssel egyszerűen kijelölheti a kívánt részeket, és ezeket automatikusan a kiválasztott nyelvre lefordítják. Így egyidejűleg tud különböző nyelveken böngészni és mégis érti az összes tartalmat.

Print Friendly és PDF

Gyakran nyomtat ki weboldalt és mérgelődik azon, hogy a reklámelem vagy más zavaró elem került a nyomtatványra? A PrintFriendly és PDF kiegészítéssel ezt a problémát meg tudja oldani. Minden nem kívánatos elemet egyszerűen eltávolíthat a weboldalról, így pontosan azt nyomtathatja ki, amit látni szeretne.

AdBlocker Ultimate

Egészen nyilvánvaló, hogy egy Adblock kiegészítés nem hiányozhat a listánkról. Ki akar zavaró reklámokat nézni miközben böngészik az interneten vagy videókat néz meg? Aki valóban egy reklámmentes internetes böngészésre vágyik, annak az AdBlocker Ultimate kiegészítőre van szüksége. Ez automatikusan eltávolít mindenféle reklámanyagot a meglátogatott oldalról.

Papír

Ki használj tulajdonképpen az új regiszterkártyát, hogy új weboldalakat nyisson meg? Ha ezeket nem igazából használja, akkor a Papír kiegészítés a megfelelő választás önnek. Ez a kiegészítés átalakítja a weboldalt egy jegyzetfüzetté, ahol gyorsan felírhatja fontos dolgokat, anélkül, hogy egy második programot kellene megnyitnia.

Nagy felfüggesztő

A számos előny mellett a Google Chrome egy lényeges hátránnyal is rendelkezik. Ahogy a felhasználók is megtapasztalhatják a böngésző elég nagy memóriát foglal el a számítógépén. Ennek a problémának a megoldásához használhatja a Nagy felfüggesztőt. Ez automatikusan kezeli a regiszterkártyáját, és eltávolítja azokat a memóriából, ha azokat nem használja már egy ideje.

Képernyőkép rögzítő

Ezzel a kiváló kiegészítéssel egyszerűen játékosan veheti fel a képernyő tartalmát. Például bizonyos folyamatokhoz generálhat utasításokat, videó szekciókat hozhat létre és számos más dolgot csinálhat. Egy audió funkció lehetővé teszi Önnek, hogy a felvételeit kommentálja. Ezen kívül a felvételeit automatikusan a Google meghajtó-fiókján kerülnek elmentésre vagy akár direkt feltöltheti a YouTube-ra.

Adatvédelmi Badger

Az interneten elérhető adatok adatvédelmi kérdése egy központi kérdés lett az utóbbi években. Az adatvédelmi igények kielégítése érdekében az adatvédelmi Badger kiegészítés alkalmazása egy nagyon jó ötletnek számít. Ez a program automatikusan felismeri a weboldalon lévő szövegeket, amelyeket a felhasználó viselkedését követik és tovább küldi reklámcélok miatt. Miután aktivált egy kiegészítést, már korlátlanul használhatja is a böngészőjét és nem kell többet a magánszférája miatt aggódnia.

MailTag

A Gmail rendszeres használatához a MailTag egy fantasztikus kiegészítés. A program néhány praktikus funkciót ad hozzá a Gmail programhoz, amivel az e-mail-jeit egyszerűbben tudja kezelni. Például a program megmutathatja, hogy mikor lett megnyitva az egyik Ön által elküldött e-mail üzenet. Továbbá ha egy időtervet készít e-mail üzenetek elküldésére, hogy azokat bizonyos időközönként automatikusan legyenek elküldve és ne kelljen manuálisan elküldeni őket. 

Vissza