Egy oroszlánfalka csatlakozik a Razer csapatához

Kütyü Magazin - 2021. január 20.

A Razer bejelentette új partnerségi megállapodását a MAD Lions-szal, a dinamikusan fejlődő, madridi központú, az OverActive Media (OverActive) által birtokolt esportszervezettel. A partnerség már az LEC első hetében szembetűnő lesz, amikor is a Team Razer logó feltűnik a MAD Lions mezein, játékosaik pedig a Razer esport minőségű perifériáit használják majd.

A három és fél éves megállapodás keretében a MAD Lions játékosai számára a Razer nagy teljesítményű perifériái széles választékát - többek között billentyűzeteket, egereket, egérpadokat, kontrollereket és műsorszóró eszközöket - valamint csúcskategóriás Blade gamer laptopokat biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a versenyszintű játékhoz elérhető legjobb hardvereken eddzenek és versenyezzenek.

"A MAD Lions az elmúlt szezonban mind a League of Legends-ben, mind a CS:GO-ban elképesztő eredményeket ért el." - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA régiós) vezetője. "Várakozással tekintünk együttműködésünkre ezzel a dinamikus és energikus csapattal, amelynek sikeréhsége tükrözi a Team Razerét is."

Emellett a partnerség keretében a MAD Lions játékosai új Razer esport perifériák kutatásának és fejlesztésének résztvevőiként bekapcsolódnak az új Razer termékek kialakításának és tesztelésének folyamataiba is. A prototípusok és az új hardverek korai verzióinak használatával, valamint értékes visszajelzéseivel a MAD Lions segít abban a Razernek, hogy továbbra is piacvezető, a bajnokságokban győztes, professzionális minőségű gamer eszközöket hozzon létre.

 

A dzsungel új királyai

A MAD Lions a torontói globális esport szervezet, az OverActive része, amelyet a Forbes a világ 12 legnagyobb esport szervezete közé sorolt. Megalakulása évében a MAD Lions az LEC negyedik helyén végzett, emellett pedig részt vett a Worlds 2020-n, a 2021-es évben pedig még nagyobb sikerekre készül, hiszen versenyzőinek sorát olyan új játékosokkal erősítette meg, mint a török top laner Ìrfan Berk “Armut” Tükek és a tehetséges spanyol jungler Javier „Elyoya” Prades.

"MAD Lions családunk továbbra is sikeresen vonzza a világszínvonalú partnereket, a mai nap pedig egy újabb izgalmas pillanat szervezetünk számára." - tette hozzá Jorge Schnura, a MAD Lions társalapítója és elnöke. "Nagyon örülünk, hogy csatlakozhatunk a Team Razerhez, amely világszerte a termékminőségről és az iparágunk iránti elkötelezettségéről ismert."

A Razer perifériái az LEC csapat mellett a MAD Lions madridi „barlangjában” is bevetésre kerülnek, ahol a spanyol League of Legends szcéna tagjai a SuperLigában versenyeznek a 2021-es idény legnagyobb esélyeseiként, valamint az European Masters, két Superliga bajnokság, és 2 Ibériai Kupa büszke győzteseiként.

Egy trófeaszobával, amelynek dicsőségfalát - a CS:GO versenytörténelem közelmúltjának egyik legimpozánsabb visszatérése révén - már most a Flashpoint első szezonjának bajnoki címe díszíti, a MAD Lions máris letette a 2021-es szezon sikereinek alapját.

Vissza