Magával ragadó hangzásvilág

Kütyü Magazin - 2020. május 12.

A Sony bemutatta két új soundbarját, a HT-G700-at és a HT-S20R-t. Az új modellek erőteljes és magával ragadó hangzást biztosítanak filmek és sorozatok megtekintéséhez az otthon kényelmében.

Kiemelkedő hangzásvilág és tiszta párbeszédek

A HT-G700 3.1 csatornával rendelkező, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilis soundbar ötvözi az átható hangzásvilágot és a tiszta párbeszédeket, így a felhasználók teljes mértékben átadhatják magukat a filmnézés élményének.

 

A 7.1.2 csatornájú hangrendszernek köszönhetően a felhasználók minden lehetséges irányból hallják a hangokat. A HT-G700-t a Sony által kialakított Vertical Surround Engine vezérli, a három első hangszóró és a Sony jelfeldolgozó technológiája, a soundbar által képzett hang vízszintesen és függőlegesen is lefedi a területet, és a fejlesztéseknek köszönhetően még szélesebb területeken képes hangot képezni* . Az Immersive AE (Audio Enhancement) gomb használatával a HT-G700 feljavítja a hagyományos sztereó hangtartalmakat 7.1.2 csatornájú hangminőségre, így minden sorozat és film átható hangzásvilággal szólal meg. 

 

Ezen felül a HT-G700 középső hangszórója kiemeli a beszédhang tisztaságát, legyen szó egy sorozat pörgős párbeszédéről vagy akár suttogásról egy hollywoodi filmben. A termék zenehallgatás során is gazdag és részletes hangzásvilágot biztosít. Továbbá a HT-G700 S-Force PRO funkciója kiemeli a hangot, így illeszkedik az 55”-nél nagyobb televíziókhoz is. 

 

Sokoldalú beállítási lehetőségek

A távirányítóval a felhasználók kiválaszthatják az adott tartalomhoz leginkább illeszkedő hangbeállításokat, a Mozi móddal elmerülhetnek a filmek világában, a Zene mód pedig a kedvenc dallamok minden részletét megszólaltatja. A Hang mód kiemeli a beszédet, az Éjszakai mód pedig optimalizálja a hangegyensúlyt, így még alacsony hangerőszint mellett is tökéletesen hallható az adott tartalom. 

A HT-G700 egy erőteljes, vezeték nélküli mélynyomóval is rendelkezik, ami a nagyméretű belső szekrénnyel kiegészülve rendkívül mély és gazdag basszusok képzését teszi lehetővé. A terméket egyszerűen, Bluetooth vagy HDMI eARC/ARC csatlakozással lehet a televíziókkal párosítani. 

 

HT-S20R

A letisztult kialakítású HT-S20R soundbar elérhető áron biztosítja az erőteljes 5.1 csatornájú hangzást. A 400W erősségű, két első hangszóróval és mélynyomóval ellátott termék tökéletesen illeszkedik a televíziókhoz, és egyszerűen csatlakoztatható HDMI, optikai vagy analóg kábel segítségével. A felhasználók Bluetooth vagy USB kapcsolaton keresztül kedvenc zenéiket is élvezhetik. 

_________________

* Az HT-XF9000-hez viszonyítva

Kulcsszavak: Sony, soundbar, multimédia
Vissza