Új tintasugaras nyomdagépet mutatott be a Xerox

Kütyü Magazin - 2019. július 30.

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

„A Baltoro HF-et az iGen és a High Fusion nyomdagépekben alkalmazott tintasugaras technológiák legjobb felhasználásával fejlesztettük ki. Az eredmény egy olyan úttörő platform lett, amely kiválóan használható a kereskedelmi nyomtatásban és az ofszethez hasonló magas minőséget biztosít” – mondta Tracey Koziol, alelnök, Xerox, Global Offerings. „A Baltoro HF nyomdagépet úgy terveztük, hogy folyamatosan, a felmerülő igényeknek megfelelően tudjuk majd továbbfejleszteni.”

A mostani innovációnak köszönhetően a Baltoro HF az egyetlen olyan belépő szintű tintasugaras nyomdagép, amely az automatikus intelligencia használatával optimalizálja és szinten tartja a szín- és képminőséget, valamint képes a valós idejű önkorrekcióra is. A nyomdagép automatikus intelligenciája, valamint a High Fusion festék és a Xerox High Fusion W-series tintasugaras nyomtatófejek valódi nagyfelbontású 1200 x 1200 dpi nyomat minőséget biztosítanak anélkül, hogy szükség lenne a média előkezelésére. Az előkezelési megoldások elkerülésével csökken a nyomdagép mérete, energiafogyasztása és a teljes működési költsége, miközben növekszik a termelékenység. 

A Baltoro HF olyan további funkciókat is tartalmaz, amelyekkel idő takarítható meg. Nyomtatási sebességével és a kategóriájában elérhető legszélesebb nyomtatási területtel biztosítja, hogy 115 százalékkal növekedjen a termelékenység. Emellett a Xerox FreeFlow Core automatizálja és leegyszerűsíti az időigényes nyomdai előkészítés feladatait, míg a Xerox FreeFlow Print Server lehetővé teszi új munkák hozzáadását a nyomtatási sorhoz a nyomdagép működése közben is. 

Vissza