Az új Xerox nyomtatókat irodai munkára optimalizálták

Kütyü Magazin - 2018. november 28.

A Xerox két új, irodai felhasználásra szánt nyomtatójával nemcsak a színes marketing anyagok készíthetők el kiváló minőségben, de személyre szabhatók a munkafolyamatok, emellett pedig a mobilitást is támogatják a biztonságos, vezeték nélküli nyomtatás lehetőségével.

A közepes és nagyobb irodák számára készült, testre szabható Xerox VersaLink C8000 és C9000 A3-as színes nyomtatók professzionális, megbízható színminőséget biztosítanak kedvező áron. Ezen kívül a C9000 precíziós színkezelési eszközökkel, nagyobb média-rugalmassággal és hozzáadott termelékenységgel rendelkezik – mindezek nélkülözhetetlenné teszik a grafikusuk számára. 

Kivételes felhasználói élmény 

A felhasználói élmény, amely megkülönbözteti a Xerox termékeit, egy egyszerű, varázslóval könnyen végigvihető telepítési és konfigurálási folyamattal kezdődik. Ezt követően a grafikusok, marketingesek és az irodai kollégák a mai követelményeknek megfelelő, mégis egyszerűen használható funkciókhoz férhetnek hozzá, amelyek használatához nem szükséges semmilyen speciális informatikai ismeret. 

Az exkluzív 5 hüvelykes, dönthető, színes felhasználói felület a mobileszközökhöz hasonlóan reagál az érintésre, a csúsztatásra, valamint a szöveg méretváltoztatására, emellett a munkafelület teljes mértékben személyre szabható az egyes felhasználók igényeinek megfelelően.

A Xerox App galériából letölthető Xerox ConnectKey alkalmazások további testreszabási lehetőségeket biztosítanak. Ezek egyszerű, egy érintéses hozzáférést biztosítanak az olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint például a Dropbox, a Google Drive és a Box, míg a @PrintByXerox használatával minden, e-mail hozzáféréssel rendelkezdő eszközről nyomtathatnak a felhasználók, akár útközben is. 

Ez a konzisztens felhasználói élmény minden ConnectKey-kompatibilis eszközön elérhető, ami lehetővé teszi a szabványos munkafolyamatok kialakítását, amely növeli a termelékenységet.

 

Professzionális színkezelés 

Mindkét eszköz professzionális színes képminőséget biztosít fejlett EA tonerrel és nagy nyomtatási felbontással. A továbbfejlesztett színkezelés érdekében a C9000 támogatja a Xerox Precise Color Management System rendszert, amely tökéletes színpontosságot és Pantone színhangolást, valamint a direkt színek személyre szabását biztosítja. 

A C9000 a vastagabb és nehezebb papírokra is képes nyomtatni. Ez a nagyobb rugalmasság a felhasználható médiák tekintetében lehetővé teszi a többek között brosúrák, plakátok, DM levelek nyomtatását is. A végtermék létrehozásához mindkét termékhez elérhető az opcionális füzetkészítő, amellyel lehetővé válik irkatűzött kiadványok készítése, bígelés és füzetkészítés. 

„A VersaLink család többi tagjához hasonlóan a C8000 és a C9000 lehetővé teszi, hogy a munkatársak a saját igényeik szerint ütemezzék a nyomtatási feladatokat, függetlenül attól, hogy az irodában tartózkodnak-e éppen” – mondta Tracey Koziol, a Xerox Global Offerings részlegének senior alelnöke. „Ezek az eszközök igazi munkahelyi asszisztensek, amelyek az egyéni munkastílusokhoz és a követelményekhez igazíthatók, miközben lépést tartanak a gyorsan fejlődő, egyre mobilabb munkahelyekkel."

Vissza