Töltőként funkcionáló Apple Watch szíj a színen

Czipperer Dia - 2015. december 21.

Egy új kiegészítő kampányol a Kickstarteren. A különleges szíj képes vezeték nélkül tölteni az Apple Watchot.

Talán a legidegesítőbb dolog az Apple Watch tulajdonosoknak, hogy minden nap tölteni kell az eszközt. A hivatalos töltőberendezéssel pedig útközben nem lehet felturbózni a karórát. Erre a problémára kínál megoldást egy új szíj, melyet kifejezetten a cupertinói gyártó karórájához terveztek.

A szíj különlegessége tehát abban rejlik, hogy elsődleges funkciója mellett képes tölteni az eszközt. A Kickstarteren jelent meg a PRIME Strap névre keresztelt eszköz, amely két darab 150 mAh-es beépített akkumulátorral felszerelt fémszíj. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő 1,3-szor képes feltölteni a karóra 205 mAh-es aksiját.

 

A gyártó Brillettark elmondása szerint a szíjba hat tűs portot építettek, ennek révén képes tölteni az eszközt. Bár a szíj nem minősül hivatalos töltési eszköznek, az Apple nem hitelesítette, azonban a rajongók előszeretettel használnák.

A már most sikeres kampány várhatóan jövő nyárig tart majd. Ha minden igaz, 38 és 42 milliméteres változatban is kapható lesz alumínium és rozsdamentes acélbevonattal 239 dolláros áron.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza