December 1-től online kapható lesz az Oppo R7s

Czipperer Dia - 2015. november 27.

A Oppo legújabb mobilja, az R7s modell hamarosan online is megvásárolható majd. Napokon belül a hivatalos oldalon és az Amazonon is elérhető lesz.

December 1-jétől online is megvásárolható lesz az Oppo R7s. A készülék a hivatalos, oppostyle.com oldalon keresztül is beszerezhető majd, valamint az angol, a francia és a német Amazon kínálatában is kapható lesz.

Az Amazonnál már elő is rendelhető a mobil. Emlékeztetőül a készülék egy 5,5 hüvelykes, középkategóriás modell, amely 1080 pixeles AMOLED 2.5D üveg megjelenítővel rendelkezik, meghajtásáról pedig egy Qualcomm Snapdragon 615-ös processzor gondoskodik. Emellett a telefon egy 13 megapixeles fő- és egy jobb felbontású, 8 megapixeles előlapi fénylesőt kapott. A mobil fedélzetén pedig az Android 5.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot a ColorOS 2.1 rendszerrel karöltve.

Emellett az Oppo a Black Fridayről sem feledkezett meg. Az oppostyle.com oldalon számos kedvezménnyel készülnek a felhasználóknak erre a napra. Az N3-as modell például 549, az R7 Plus 399, az R7 modell pedig 299 dollárba kerül majd.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Oppo, Oppo R7s, Amazon, online
Vissza