Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 1S

Czipperer Dia - 2015. november 9.

Újabb darab ékesíti az okoskarkötők sorát. A Xiaomi újdonsága, a Mi Band 1S modell a vállalat második hordható okos kiegészítőjeként lép színre.

A Xiaomi bejelentette legújabb okoskarkötőjét, a Mi Band Pulse néven is ismert Mi Band 1S modellt, amelyről már korábban is lehetett pletykákat hallani. Az eszköz nagyon hasonlít elődjéhez, a Mi Bandhez, azonban jelentős különbség, hogy a modell már beépített szívritmusmérővel érkezik.

Az újdonság révén a készülék nagyjából fél grammal többet nyom elődjénél, azonban ez viselés során nem feltétlenül érezhető. Az iOS és Android alapú készülékekkel is kompatibilis kiegészőtő IP67-es tanúsítvánnyal is rendelkezik, mely biztosítja a felhasználót arról, hogy a különböző aktivitások során sem esik baja, hiszen 3 láb vízmélységben akár 30 percig is helytáll.

Az eredeti Mi Bandhez hasonlóan az akkumulátor mérete változatlan maradt, amely azt jelenti, hogy az eszköz akár 30 nap rendelkezésre állást biztosít viselőjének. Ezen felül szintén képes nyomon követni a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, valamint a telefon értesítéseit is közvetíti a felhasználónak.

A Mi Band 1S a beépített szívritmusmérő szenzor ellenére nagyon kezdező áron lesz kapható. Ha minden igaz, november 11-én landol a piacon 15 dolláros árcédulával.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza