Oppo Neo 7 a színen

Czipperer Dia - 2015. október 26.

Az Oppo múlt héten dobta piacra R7s modelljét, most pedig máris egy új mobil jelent meg a színen. Az új modell a Neo 7 nevet viseli, és a megfizethető mobilok sorát erősíti.

Új mobillal rukkolt elő az Oppo. A Neo 7 modell 200 dolláros árcédulával startol majd a paicon. Már a készülék ára is sugallja, hogy nem egy felsőkategóriás mobilról van szó, melyet a specifikációk is megerősíteni látszanak.

Az 5 hüvelykes TFT LCD kijelzővel megáldott modell szerény, qHD, vagyis 540x960 pixeles felbontást kapott. A telefon meghajtásáról pedig egy négymagos, Snapdragon 410-es processzor gondoskodik, mely 1,2 GHz-es órajelen ketyeg. Mindössze 1 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt tárhellyel látta el a gyártó, jó hír azonban, hogy utóbbi microSD kártyával tovább bővíthető.

A készülék főkamerája is egy szerényebb, 8 megapixeles, LED vakuval felszerelt,  f/2.0 apertúrájú lencsékkel ellátott darab, az előlapi fényleső pedig 5 megapixeles képeket lő, és f/2.4 apertúrájú lencsékkel rendelkezik.


A telefon méreteit tekintve vonzó választás lehet, hiszen mindössze 141 grammot nyom és csupán 7,6 milliméter vastag. A készülék fedélzetén az Android Lollipop alapú Color OS 2.1-es rendszer fut, üzemidejéről pedig egy 2420 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Ami a dizájnt illeti, a telefon egy tükörfényű hátlappal érkezik majd, mely fekete és fehér színekben egyaránt elérhető lesz: előbbi ezüst, utóbbi pedig arany kerettel.


A 4G-képes és Dual SIM kiadásban is elérhető modell első körben Indiában lesz kapható október 28-ától, majd később Délnyugat-Ázsia, Dél-Ázsia, a Közel-Kelet, Észak-Afrika országai, valamint Mexikó is csatlakozik majd a sorba.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Oppo Neo 7, Oppo
Vissza