1,5 millió eladásnál jár a Xiaomi Redmi Note 2

Czipperer Dia - 2015. szeptember 14.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt érte el első mérföldkövét az eladások terén a Xiaomi Redmi Note 2. A készülék népszerűsége azóta már majdnem a duplájánál jár.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Xiaomi Redmi Note 2 igencsak jól startolt, 12 óra leforgása alatt körülbelül 800 ezer darabot értékesítettek belőle. Ez a rekordmértékű eladási szám azóta tovább növekedett, és mostanra (szeptember 5-ig bezárólag) már 1,5 millió eladásnál jár a modell.

Ha készülék iránti kereslet ilyen mértékben nő, év végére akár a 10 milliós küszöböt is átlépheti a telefon. A siker bizonyára a kedvező árcédulának is nagyban köszönhető, ugyanis a 16 gigabájtos modell 125, a 32 gigabájtos kiszerelés pedig 156 dollárba kerül. Ezért az árért pedig egy MediaTek Helio X10 nyolcmagos processzorral, 2 gigabájt RAM-mal, 3060 mAh-es aksival és 5,5 hüvelykes, 1080 pixeles érintőképernyővel megáldott modellt kapunk.

Azt azért érdemes leszögezni, hogy a telefon egyelőre még nem tört be a nemzetközi piacokra, bár már lehetett arról hallani, hogy az USA piacán szeretnék piacra dobni a telefont. Feltehetően ez jövő évre várható.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Xiaomi, Redmi Note 2
Vissza