Kékhalálra panaszkodnak a T-Mobile iPhone felhasználók a Redditen

Czipperer Dia - 2015. június 25.

Számos T-Mobile iPhone ügyfél jelezte panaszát a Redditen. Több esetben lefagytak, újraindultak az eszközök. 

Több modellt is érintett az iPhone-ok lefagyása a T-Mobile-nál. A MacRumors információi szerint kékhalálra panaszkodtak a felhasználók egyes modelleknél. Az iPhone 5S, iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékeket érintette a probléma, melyeken az iOS 8.1 vagy 8.3-as verzió fut.

Egyelőre a T-Mobile még nem reagált hivatalos közleményben az esetekre, azonban a Reddit felhasználók közül többen is jelezték, hogy memóriával kapcsolatos problémák merültek fel. Az egyik user például arról írt, hogy a négy hónapos iPhone 6 modellje véletlenszerűen újraindult, 20-30 percenként. Mint elmondta, a legtöbb esetben nem is használta készüléket, és munkában főleg a zsebében volt.

Az is kiderült, hogy amikor a képernyő kék színűre változott, vagyis kékhalál állapotába került, két percig tartott, mire újraindult a mobil.


Néhány felhasználónak sikerült megoldania a problémát a „reset” segítségével. A T-Mobile is ezt javasolja első lépésként. Ám, ha ez nem működik, a cég arra utasítja a felhasználókat, hogy töröljék régi üzeneteiket, és az iTunes révén végezzenek gyári visszaállítást.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza