Minden kiderült a Moto E 4G-ről

Farkas Norman - 2015. február 10.

Az amerikai Best Buy weboldalán jelent meg részletes adatlapjával és árcédulájával együtt a Motorola belépőszintű újdonsága, a 4G LTE támogatással felturbózott Moto E.

Már hallhattunk pletykákat a Motorola pénzárcabarát droidjának frissített kiadásáról, de azt nem sejtettük, hogy az amerikia Best Buy online áruház váratlanul lerántja róla a leplet, mielőtt hivatalosan a nagyközönség elé tárná maga a gyártó. Pedig így történt, s a Moto E 4G verziójáról szinte minden kiderült.

A 130 x 67 x 11,9 milliméteres és 143 grammos készülék előlapján egy 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású érintőkijelző feszít egy előlapi kamera társaságában. A hátlapon egy 5 megapixeles, LED villanóval segített fényleső csücsül, ami nem kiemelkedő, de ebben a szegmensben pont elegendő. A 99,99 dolláros (kb. 26 ezer forint) mobil lelke egy négymagos (minden bizonnyal Qualcomm Snapdragon 400) processzor, amit 1GB RAM, 8GB bővíthető tárhely és 4G LTE modem vesz körül.

 

 

Az újdonság elődjéhez hasonlóan nagy sikerre számíthat kiemelkedő ár/érték aránya és a Motorola által kínált példás terméktámogatás (gyors Android frissítések) miatt, bár még kérdéses, hogy az Egyesült Államokon kívül piacra kerül-e, s ha igen, hasonlóan vonzó áron juthatunk-e majd hozzá.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza