Képeken az ötcolos OnePlus One Mini

Farkas Norman - 2014. december 17.

A zászlóshajók rémeként emlegetett OnePlus One a felhasználói visszajelzések nyomán kistestvért kaphat a közeljövőben. A már élőfotókon is látható One Mini öthüvelykes kijelzővel és Snapdragon 615 processzorral kezdheti meg hódítását.

Az alábbi élőfotók bukkantak fel a kínai Weibo közösségi oldalon. A képeken állítólag a nemsokára MaxxAudio hangzással kiegészülő OnePlus One kompakt változata, pontosabban annak prototípusa látható. A készülék várható megjelenéséről még nincs infó, de az a hír járja, hogy a One felhasználók észrevételei alapján tervezte meg a kínai gyártó.

 

 

A pletykák szerint a One Mini meghajtásáról egy Snapdragon 615 chipset gondoskodik, s az úttörő testvérénél kisebb jövevény előlapját egy 5 hüvelykes kijelző uralja. Az egyik fotón látható a készüléken megnyitott AnTuTu tesztprogram, ám nem sok érdemi infó hámozható ki a kijelzőn felsorakozó adatokból. Annyi biztos, hogy a telefon fedélzetén futó rendszer alapját az Android 4.4.4 KitKat képezi, képalkotás frontján pedig kettő (egy előlapi és egy hátlapi) 8 megapixeles fénylesőre támaszkodhatunk.

 

 

Ha hihetünk a képeknek, a One Mini nem lesz nagy durranás, ami sokaknak csalódást okozhat a számos szempontból egyedi ajánlatnak minősülő One után. Korai lenne azonban szürke középkategóriás mobilnak elkönyvelni a feltörekvő kínai vállalat újdonságát, hiszen egyrészt szoftveres oldalon rengeteg extrát kínálhat, másrészt pedig abszolút kétségbe vonhatjuk a képeket és a mendemondákat, mivel azok mögött nem áll hivatalos megerősítés, sőt még az is lehet, hogy egy kínai klón pózolt a kameráknak.



 

 [Forrás: GSM Arena]

Vissza