Huawei Honor 4 Play – többet, kevesebbért

Farkas Norman - 2014. szeptember 23.

A Huawei új, középkategóriás készüléke cirka 30 ezer forintért kínál 4G LTE modemet, négymagos, 64 bites Snapdragon processzort és 5 hüvelykes HD kijelzőt, azaz igen elképesztő ár/érték aránnyal büszkélkedhet.

Igazán sikergyanús mobillal rukkolt elő a Huawei az Android rendszerű Honor 4 Play személyében. A Kínában 799 jüant, azaz átszámítva cirka 32 ezer forintot kóstáló készülék abszolút hozza a felső-középkategóriás okostelefonok szintjét: működéséről egy 1,2GHz-es négymagos, 64 bites Qualcomm Snapdragon 400 processzor gondoskodik, amit 1GB RAM, 8GB bővíthető tárhely és 2000mAh kapacitású akkumulátor vesz körül. A korrekt hardver dual SIM képességgel, 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) kijelzővel, valamint 2 megapixeles elő-, illetve 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerával egészül ki. A készülék fedélzetén természetesen nem a natúr Android fut, hanem a Huawei saját fejlesztésű Emotion UI kezelőfelületébe öltöztetett verziója, ami számos kényemi funkciót tartogat számunkra.

Egyelőre nincs hír a Honor 4 Play Kínán kívüli megjelenéséről, de ha el is jut hazánkba a készülék, nem valószínű, hogy ugyanolyan olcsón hozzájuthatunk majd, mint a gyártó anyaországában élő vásárlók.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza