BLU Win JR – friss Windows Phone 89 dolcsiért [Videó]

Farkas Norman - 2014. szeptember 11.

Megjelent a BLU új készüléke, amit a világ legolcsóbb Windows Phone 8.1 rendszerű okostelefonjaként üdvözölhetünk. Meglepő, de 89 dolláros Win JR jobb kamerát és erősebb aksit kapott, mint az elsőszámú ellenfelének tekinthető Nokia Lumia 530.

A BLU Products kiaknázta a Windows Phone rendszer ingyenes elérhetőségét és bevetette Android fronton szerzett tapasztalatát, aminek eredményéül a világ egyik, ha nem a legjobb ár/érték arányú Windows Phone 8.1 alapú okostelefonja született meg a Win JR nevű készülék képében.

A szintén alsó árszegmensben hódító Lumia 530 elsőszámú kihívójának tekinthető mobilért csupán 89 dollárt kell kicsengetni az Amazon és a Microsoft online áruházában, ugyanakkor igen korrekt tudást kínál. Hátlapján egy 5 megapixeles kamera csücsül, s előlapjára is került egy fényleső – igaz, csak VGA felbontású. Nemcsak képalkotás, hanem aksi szempontjából is felülmúlja a Lumia 530-at a BLU üdvöskéje, ugyanis egy 1950mAh kapacitású telep lapul a hátlapja alatt.

 

 

A telefon egyébként nem egy erőgép, de ez az árkategóriát figyelembe véve nem meglepő infó. Meghajtásáról egy 1,2GHz-es négymagos Snapdragon 200 processzor gondoskodik, amit 512MB RAM, 4GB tárhely, HSPA modem és 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású kijelző egészít ki.

A BLU Win JR kitűnő választás lehet a gyerekeknek mint első okostelefon, s ehhez hozzájárul az is, hogy a fehér mellett további három élénk színben (magenta, citromsárga és narancssárga) is elérhető.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza