Számos újdonság a Google Glass frissítésében

Czipperer Dia - 2014. június 12.

A Google kiadta a Glass legújabb frissítését, melyre nem is kellett sokat várni az XE 17.3-as verzió után. Az XE 18.1 névre keresztelt update számos hasznot dolog tartalmaz, és nem mellesleg a focirajongók is örülhetnek.

A Google okosszemüvegének legújabb frissítése még a foci vb előtt érkezett, amely nem véletlen, hiszen segítségével a drukkerek mind a 32 csapatról naprakész információkat kaphatnak. Az illető kedvenc csapatát is megadhatja, így nem kap mindenről értesítést, csak, ami őt aktuálisan érdekli.
 


A Glass most már arra is képes, hogy szinkronizálja a fotókat a hozzá csatlakoztatott okostelefonra. Minden egyes kép, melyet a szemüveggel készítünk, megjelenik a MyGlass applikációban az okostelefonon, ezért érdemes ilyenkor Wifin keresztül kapcsolódni az eszközhöz.

A frissítéssel további Google Now kártyák is érkeztek, melyek közül igazán hasznosnak bizonyul a parkolóhely és a csomagkövető kártya. Ez utóbbi a Gmail fiókban ellenőrzi a beérkezett levelek közül a csomag feladására vonatkozó üzenetet, melyben arról értesítik a felhasználót, hogy a csomagot már feladták.
 


Az új MyGlass alkalmazás pedig abban is a felhasználók segítségére van, hogy értesíti a szemüveg tulajdonosát, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 20% alá esett, így odafigyelhetnek arra, hogy időben feltöltsék.

 

 

Forrás: Übergizmo.com; Képek: glassappsources.com

Vissza