Új HyperX FURY memóriacsalád megszállottaknak

Kütyü Magazin - 2014. április 10.

A HyperXR, a Kingston Technology egyik divíziója bemutatta a játékosoknak és overclockereknek szánt, belépő szintű HyperX FURY memóriákat. A HyperX blu memóriacsaládot váltó újgenerációs FURY modulok az automatikus tuningnak köszönhetően költséghatékony módon biztosítják a maximális számítógépes élményt.

A teljes mértékben Plug and Play (PnP)-kompatibilis HyperX FURY automatikusan, a BIOS manuális módosítása nélkül tuningolja magát a rendszersebesség által biztosított kereteken belül. Az asszimmetrikus, markáns dizájnnal kialakított hőelosztó négy színben (kék, fekete, piros és fehér) és fekete nyomtatott áramköri kártyával kiegészítve érhető el, amely lehetővé teszi a játékosok, tuningolók és rendszerépítők számára, hogy kedvenc színeikkel szereljék fel számítógépüket.

 



A nagy teljesítményű FURY memóriák 4 GB-os és 8 GB-os egyes kiszerelésben, illetve 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás készletben kaphatóak, 1333 MHz, 1600 MHz és 1866 MHz órajellel. A termékhez élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

"A HyperX FURY rendszermemória mellett hamarosan elérhető lesz a szintén  játékosok számára tervezett HyperX FURY SSD is, amely gyorsabb betöltést biztosít a számítógépek és az alkalmazások számára, valamint az általános rendszerszintű válaszidőt is optimalizálja" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

 

A HyperX FURY memória jellemzői és műszaki adatai:

- PnP: a Plug and Play automatikusan a rendszerspecifikációban megadott maximumra tuningolja a memóriát
- Kapacitás: 4 GB-os és 8 GB-os egyes kiszerelésben, illetve 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás készletben
- Órajel: 1333 MHz, 1600 MHz, 1866 MHz
- CAS-késleltetés: 9, 10
- Feszültség: 1,5 V
- Hőelosztó: stílusos és markáns, kék/fekete/piros/fehér színekben
- Nyomtatott áramköri kártya: fekete
- Megbízhatóság: teljes körűen tesztelve
- Jótállás: élettartam garancia ingyenes technikai támogatással

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

További információkat a HyperX weboldalán találsz a modulokról.

 

Vissza