Android 4.4.3 – semmi újítás, csak hibajavítás

Farkas Norman - 2014. április 1.

A Google hamarosan kiadja az Android rendszer legújabb rendszerfrissítését a 4.4.3 KitKat személyében. Az update nem igazán tartogat új funkciókat a felhasználók számára, viszont rengeteg hibajavítást, fixet tartalmaz, melyek révén biztonságosabb és stabilabb lesz a rendszer.

A friss hírek szerint nemsokára megjelenik a Google mobil rendszerének legújabb frissítése az Android 4.4.3 képében, mely először a Nexus modellekre, majd a Google Play Edition készülékekre lesz elérhető.

A frissítés állítólag semmilyen új funkciót vagy megoldást nem hoz magával, tehát az újításokra gerjedő felhasználóknak nem sok örömet okoz majd, ellenben egy sor hibajavítást pakolnak bele, azaz számos idegesítő bugot orvosolni fog.

Az update telepítése után megszűnnek a véletlenszerű újraindulások, stabillá válik a GSM hálózatok elérése (jelenleg gyakori, hogy a készülékek eldobják a jelet), megbízhatóbban működik a WiFi csatlakozás és újracsatlakozás, stabilabb lesz az USB és Bluetooth adatátvitel. Fejlesztik a névjegyzék, a tárcsázó, az MMS, az email és az Exchange szolgáltatás működését, s a kameraszoftver fókuszálását is gyorsabbá teszik, illetve kiküszöbölik a hibát, ami miatt gyakran lefagy a program fotózás közben. Apró, de hasznos fix, hogy a nem fogadott hívásainkat jelző LED működését is stabilizálják.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza