Készül a HTC Desire 316 és Desire 516

Farkas Norman - 2014. március 21.

Eltérően a hamarosan bemutatkozó, majd világszerte megjelenő All New One-tól kifejezetten a fejlődő piacokra szánja két alsó-középkategóriás Desire sorozatú okostelefonját a HTC.

A tajvani gyártó jól kezdte az idei évet, hiszen a Desire 816-tal valósággal berobbant a középkategóriába, s az izgalmakat a hamarosan debütáló zászlóshajó, az All New One fokozza majd.

A HTC szerencsére nem feledkezett meg a fejlődő piacokról a pörgős portfólió bővítés során, így két új készülék, a Desire 316 és a Desire 516 bevezetésére számíthatunk a közeljövőben.

A Desire 516 két verzióban lesz elérhető. Előlapján egy 5 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású érintőkijelző feszít, működéséért pedig (verziótól függően) egy 1,2GHz-es vagy egy 1,3GHz-es négymagos processzor felel, amit 512MB vagy 1GB RAM egészít ki. A kétkártyás mobil megfelelő képalkotási képességeit egy VGA előlapi és egy 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera biztosítja.

A Desire 316 nagyon hasonlít fenti testvérére. 5 hüvelykes qHD megjelenítővel és 5 megapixeles kamerával látták el, de hátlapja alatt csak egy SIM foglalat található.

Egyelőre rejtély, hogy mikor landolnak a piacon az új Desire modellek, de sokan azt tippelik, hogy már nem kell sokáig várni rájuk.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza