Javult és gyorsult a Gmail iOS változata

Czipperer Dia - 2014. március 6.

A Google március 5-én, szerdán frissítette Gmail iOS alkalmazását, amelynek köszönhetően sokat javult a szolgáltatás teljesítménye. A frissítés minden iOS 7 felhasználó számára elérhető.

A Google frissítette a Gmail iOS változatát (iOS 7), amely sokkal könnyebb bejelentkezést kínál a felhasználóknak, és a program teljesítménye is sokat javult. Az app a háttérben tölti be a már meglévő üzeneteket, és a usereknek nem kell addig várni, míg minden üzenet betöltődik, a belépés után rögtön látják az új üzeneteket. 

Az iOS 7 felhasználók belépés után már tapasztalják a változásokat, ha letöltik a frissítést az iTunesról, és újra bejelentkeznek a szolgáltatásba. 

Mostantól a Gmail iOS app a különféle Google szolgáltatásokba való bejelentkezést is támogatja. Vagyis, ahogy azt már az asztali verziót használók és az androidosok megszokhatták, Google-fiókkal használhatják a Drive-ot, Mapset, YouTube-ot és a Chrome-ot is. Ez különösen jó hír azok számára, akik kétlépcsős hitelesítési megoldást alkalmaznak, hiszen nem kell minden egyes alkalommal – más-más Google szolgáltatásoknál – várni az ellenőrző kódra.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza