Oppo N1 – novembertől a nemzetközi piacon?

Farkas Norman - 2013. október 25.

A CyanogenMOD fejlesztőcsapattól származó infók szerint novemberben a nemzetközi piacon – így Európában és Észak Amerikában is – elérhető lesz az Oppo új zászlóshajója, a forgatható kamerával és Full HD kijelzővel szerelt N1.

Az Oppo legújabb nagyágyúja nemcsak elképesztő hardveres felszereltségével hívta fel magára a nagyközönség figyelmét, hanem azzal is, hogy az első CyanogenMOD szoftverrel is rendelhető okostelefon a világon.

Most úgy tűnik, a készülék hamarosan elérhető lesz a nemzetközi piacon, a CyanogenMOD csapat ugyanis kifecsegte ezt egy prezentációjában. Egyelőre nem tudni, hogy az Oppo mely régiókban szeretné elkezdeni az N1 értékesítését, de valószínű, hogy az Észak-Amerikai és az Európai felhasználók is megrendelhetik majd a készüléket – egyenesen a gyártó webshopjából. Természetesen az is elképzelhető, hogy néhány szolgáltató kínálatában is megjelenik az újdonság.

 

 

Az 5,9 colos Full HD IPS kijelzővel, négymagos 1,7GHz-es Snapdragon 600 processzorral, 2GB RAM-mal, 16 vagy 32GB tárhellyel, valamint 3610mAH kapacitású akkumulátorral felvértezett N1 nagy sikerre számíthat. Izmos hardveren és a CyanogenMOD támogatáson túl olyan érdekességekkel is szolgál, mint a 206 fokban elforgatható, 13 megapixeles kamera, vagy a hátlapon elhelyezett, O-Touch Panel névre hallgató érintőfelület, ami böngészés, illetve fotózás során is jó szolgálatot tesz.

Ha szeretnél igazán jó áron szert tenni egy N1-re, jó hírünk van! Az Oppo útjára indította a Pioneers programot, mely révén tíz szerencsés jelentkező mindössze 99 dollárért hozzájuthat a csúcsmobilhoz. Teszel egy próbát?

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza