Xperia M Dual – NFC, dual SIM és két mag a középmezőnyben

Farkas Norman - 2013. szeptember 26.

A Sony orosz Twitter oldalán szereplő bejegyzés szerint hamarosan érkezik a középkategóriás Xperia M kétkártyás verziója, oroszországi premierje után több európai országban is elérhető lesz.

A Sony hamarosan egy újabb kétkártyás készüléket kínál az európai felhasználóknak, legalábbis, ha hihetünk a gyártó orosz Twitter oldalán szereplő infóknak. A középkategóriás Xperia M mobil dual SIM-es kiadásáról van szó, mely 10 990 rubeles (kb. 85 ezer forint) kezdőárral landol az orosz piacon, majd Európa számos országában lesz elérhető némileg olcsóbban (Oroszországban ugyanis többnyire drágábbak a telefonok, mint más országokban).

A mobil specifikációját látva elmondhatjuk, hogy nem járnak rosszul azok a felhasználók, akik egy kétkártyás középkategóriás droidot keresnek, s az Xperia M Dual mellett teszik le voksukat. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő okostelefon lelke ugyanis egy viszonylag fürge, kétmagos 1GHz-es Snapdragon S4 Plus processzor, amit Adreno 305 grafikus gyorsító, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC és A-GPS modul, VGA előlapi, illetve 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera egészít ki. A korrekt hardvert egy 1750mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A 124 x 62 x 9,3 milliméteres és 115 grammos mobiltelefon előlapján egy 4 hüvelykes, 854 x 480 pixel felbontású érintőképernyő terül el, melyen kényelmesen használhatjuk az okos funkciók garmadáját, de képeink nézegethetéséhez is ideális.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza