Sony HMZ-T3W – játékosoknak és filmrajongóknnak

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 3.

A Sony új személyi 3D lejátszója utazás közben is mozit varázsol a néző elé. A játékosok és a filmrajongók vezetékek nélkül, HD minőségben élvezhetik kedvenc tartalmukat a HMZ-T3W készülékkel.

A valósághű élményt a 20 méteres távolságban levő 19 méter széles filmvászonnak megfelelő virtuális képernyő garantálja, így minden képkocka olyan valósághűvé válik, mintha a néző a moziban vagy egyenesen a jelenet helyszínén ülne. Az órákon át megszakítás nélküli filmnézést és játékot a kiemelten hosszú üzemidővel rendelkező akkumulátor biztosítja, amely okostelefonról és tabletről akár használat közben is feltölthető egy MHL mobil multimédiás csatlakozóval.

A kényelmes viseletet az állítható fejpánt és homloktámasz segíti, a zavartalan kikapcsolódást pedig a képernyőlencsék személyre szabható beállításai teszik lehetővé. 

Az új WirelessHD technológiának köszönhetően a HMZ-T3W készüléken a tömörítetlen HD videók bárhol a szobán belül elhanyagolható késleltetéssel és kristálytiszta digitális hangzással nézhetők.

A 7.1 csatornás, izgalmas virtuális hangzás új dimenziót nyit a valósághű filmek és játékok világában. A készülék beépített 16 mm-es állítható fejhallgatója mellett más fej- vagy fülhallgatók is csatlakoztathatók a lejátszóhoz. A Sony Virtual Surround technológiája erőteljes, tiszta 360 fokos térhangzást produkál, legyen szó párbeszédekről, zenéről vagy különböző effektekről.

A győzni szerető játékosoknak kedvez, hogy a jelenetek eredeti sebességben, azonnal jelennek meg a képernyőn, az akciójeleneteknél vagy autóversenyeknél sokszor jelentős szerepet kapó homályos képek élesítéséhez pedig elég egyetlen gombnyomás. A készülék ergonómiája lehetővé teszi, hogy a számítógép billentyűzete és az egér játék közben is látható legyen.



A HMZ-T3W 2013 novemberétől lesz Európa-szerte elérhető.

 

 

Kulcsszavak: Sony, médialejátszó, 3D
Vissza