Új appok a Galaxy Watch okosórákhoz

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 8.

A Galaxy Watch szériához készült új alkalmazásoknak köszönhetően a Samsung okosórái még válaszkészebb, könnyebben testre szabható és sokoldalú élményt nyújtanak a Galaxy-felhasználók számára. A Thermo Check (Hőmérő)*  és a WhatsApp segítségével a felhasználók az életük még több területét szervezhetik közvetlenül a csuklójukról**.

Thermo Check (Hőmérő): A felhasználók teljeskörűen kihasználhatják a Galaxy Watch fejlett infravörös technológiáját hőmérsékletméréshez a Samsung Privileged Health szoftverfejlesztő készlet (SDK) új Bőrhőmérséklet API-jának köszönhetően. Az ősz során érkező Thermo Check (Hőmérő) alkalmazással a felhasználók könnyedén mérhetik környezetük hőmérsékletét bármilyen fizikai érintkezés nélkül, legyen szó akár az ebédjükről vagy a víz hőfokáról úszás előtt. Az alkalmazás először a július 26-án bemutatott Galaxy Watch6 okosórákon lesz elérhető, később pedig a Galaxy Watch5 sorozatra is kiterjesztik***.

WhatsApp: Az egységes Wear OS ökoszisztéma új bővítésének köszönhetően a WhatsApp első okosórára optimalizált alkalmazását már a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch4 felhasználók is letölthetik. Az applikációval úgy folytathatunk beszélgetéseket, küldhetünk hangüzeneteket vagy fogadhatunk hívásokat, hogy ehhez még a telefonunkat sem kell elővennünk****.

Az új alkalmazások bevezetésével a Galaxy Watch eszközök sokoldalú funkcióikkal bővülnek, rugalmasabb és egyszerűbb kezelhetőséget biztosítanak, ezáltal hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését. A július 26-i Galaxy Unpacked termékbemutatón a Samsung ismét megerősítette törekvését, hogy újdonságaival továbbra is széles körű alkalmazás-ökoszisztémát tegyen elérhetővé, és a Galaxy Watch széria továbbfejlesztett felhasználói élményével a legjobb énünk elérésére ösztönözzön nappal és éjjel is.

_____________________

*A Thermo Check (Hőmérő) alkalmazás angol nyelvű.

**Az elérhetőség modelltől, piactól és párosított okostelefontól függően változhat.

***Töltse le az alkalmazást a Google Play áruházból és párosítsa a kompatibilis Galaxy Watch készülékkel.

****Töltse le az alkalmazást a Google Play áruházból és párosítsa a Galaxy Watch4 vagy későbbi készülékkel. Az alkalmazás fokozatosan jelenik meg. Az elérhetőség eszközönként változhat.

Vissza