Dubaiban bizonyít a Samsung prémium kijelző technológiája

Kütyü Magazin - 2023. április 15.

Lélegzetelállító dubaji helyszínen kaptak helyet a Samsung The Wall és Smart Signage készülékei. Palm Jumeraih legújabb hotel komplexuma, az Atlantis The Royal a Kerzner International tulajdonában álló szálloda, amelynek kül- és beltéri területein egyaránt a Samsung prémium technológiájú professzionális kijelzői ejthetik ámulatba az ide érkező vendégeket. A világ egyik legjobb resortjának minősített létesítmény ünnepélyes keretek között nyílt meg 2023-ban, elhozva a luxus új korszakát, amelyhez technológiai partnerként a Samsung élvonalbeli eszközei is hozzájárulnak.

„Az Atlantis The Royalban minden apró részletre odafigyelünk a vendégeink kényelme és kollégáink hatékony munkavégzésének érdekében. A Samsung a kivitelezéstől kezdve meghatározó technológiai partnerünk, bízunk az eszközeiben és a megoldásaiban, valamint a szakértői csapat minőségi és megbízható munkájában, amellyel segítenek megteremteni egy páratlan szállodai élményt a látogatók számára” – mondta le Anthony Lynsdale, az Atlantis Dubai IT osztályának alelnöke. 

 

 

A csúcstechnológia minden téren teljes körű luxusélményt nyújt

Az Atlantis The Royal az első olyan hotel komplexum a MENA-régióban (Közel-Kelet és Észak-Afrika területe), amely a Samsung The Wall segítségével teszi teljes körűvé a luxus vendégélményt. A 146 col átmérőjű, 4K (3840x2160 képkocka) felbontású moduláris Micro LED kijelző a szálloda legfényűzőbb királyi lakosztályában is helyet kapott, hogy felülmúlhatatlan nézői élményt nyújtson. A The Wall kijelzők vékony és elegáns Infinity Design kialakításukkal remekül illeszkednek a lakosztály kifinomult eleganciájához.

 

 

A komplexumban számos helyen megtalálhatók a Samsung Smart Signage eszközök is, a szórakoztató funkció mellett páratlan vizuális élményt nyújtva a hotel vendégeinek. 

A szálloda lélegzetelállító lobbijában található három nagy víztartályon is Samsung Smart LED Signage-ket helyeztek el, így már a belépéskor megragadják a látogatók figyelmét. A legnagyobb kijelző mérete 6 méter x 8,5 méter, az átlátszó tartályok és a falak közé telepített, kifüggesztett kijelzők pedig szemkápráztató képeket vetítenek, többek között például a tenger mélyén úszkáló halakról.

 

 

A szálloda wellness részlegét és edzőtermeit is a vállalat IER sorozatában megtalálható Samsung Smart LED Signage eszközök egészítik ki. A LED HDR technológiát alkalmazó kijelzők szintén kristálytiszta képeket jelenítenek meg, így a különböző telepítési helyigényeket is szem előtt tartva, az Atlantis The Royal csapata egyedülálló látványvilágot keltenek életre ezekben a terekben is. 

A szabadtéri végtelen medence és a ceviche bár területén a Samsung kültéri LED kijelzői várják a vendégeket. Az eszközök pedig nem csak a látogatók szórakoztatásáról gondoskodnak, de a vendégekkel történő hatékony kommunikációban is meghatározó szerepük, hiszen a szikrázó napsütésben is tisztán láthatók a legfontosabb információk. A kültéri, IP65 tanúsítvánnyal rendelkező kijelzők kialakítása megvédi a készülékeket a portól és a víztől, így biztosítva azok folyamatos, zavartalan működését.

 

 

A Samsung Smart LED Signage eszközöket az éttermekben és rendezvénytermekben is telepítették, annak érdekében, hogy a vendégek kényelme és a kommunikáció hatékonysága mellett, megkönnyítse a személyzet munkáját is. Az Atlantis the Royal minden egyes vendége luxus bánásmódban részesülhet, köszönhetően az üdülőhely 795 szobájába telepített 957 Samsung Hotel TV-nek, amellyel elérhető a kiváló, személyre szabott vendégélmény.

„Megtisztelés számunkra, hogy együttműködhetünk az Atlantis the Royal szállodával, és közösen egyedülálló luxusélményt kínálhatunk a vendégek számára. A Samsung forradalmi kijelző technológiája ötvöződik az Atlantis kreativitásával és szakértelmével, a kettő elegyéből pedig új irányok nyílnak meg a vendéglátóipar számára is” – mondta Doohee Lee, a Samsung Gulf Electronics alelnöke és vezetője.

A királyi lakosztályban elhelyezett Samsung The Wall kijelzőinek lenyűgöző képminősége, valamint az üdülőhely egész területén elhelyezett professzionális kijelzők egyaránt azt a célt szolgálják, hogy újraírják a vendégélmény fogalmát, valamint segítsék a személyzet munkáját. Az Atlantis the Royal szállodával való együttműködés lehetőséget adott a Samsungnak arra, hogy a vállalatnak úttörő szerepe legyen a jövő technológiájának kialakításában a vendéglátóipar terén.

Vissza