Új mérce a kijelzőtechnológiában

Kütyü Magazin - 2023. március 21.

A fejlett kijelzőtechnológiák terén végzett, átfogó kutatás és fejlesztés (K+F) figyelemre méltó eredménye a HONOR Magic5 sorozat, amely a Magic5 Lite és a Magic5 Pro készülékeket foglalja magába. Az innováció és a csúcstechnológia iránti rendíthetetlen elkötelezettségével a HONOR a Magic5 sorozatával ismét új mércét állított fel a mobiltelefonok kijelzőjének iparágában.

A Magic5 széria szíve egy bámulatos OLED ívelt kijelző, ami színekkel teli, életszerű képeket eredményez széles színskálájával, magas felbontásával és fejlett fénytompító technológiájával. A Magic5 Lite 6,67”-es OLED ívelt kijelzője ultravékony kávákkal éri el a lenyűgöző, 93%-os képarányt, magával ragadó élményt biztosítva mind a személyes, mind az üzleti használathoz.

A Magic5 Lite OLED kijelzője 2400x1080 pixeles felbontást támogat, akár 1,07 milliárd színt és 100%-os DCI-P3-as, széles színskálát. Mindezek együtt tiszta és életteli színeket eredményeznek, amik tökéletesek a fényképekhez, videókhoz, filmekhez és egyéb tartalmakhoz. A képernyő kitűnően teljesít különböző fényviszonyok között: a fényerő akár 800 nitet is elérhet, még ragyogó napsütésben is.

 

 

A HONOR K+F csapata nagy hangsúlyt fektet a Magic5 Lite strapabíróságára is. Kijelzőjének üvege 0,65mm vastag, ami 0,10 mm-rel vastagabb az ipari átlagnál. Két edzési folyamaton is átesett, akár 1m-ről is kibírja azt is, ha például márványra esik.

A Magic5 Lite fejlett szemkímélő megoldásokat kínál több kijelzőmóddal, beleértve az ipar élén járó, 1920Hz-es PWM fénytompítási technológiát, ami csökkenti a képernyő fényerősségének gyors váltogatását, mérsékli a vibrálást és minimalizálja a szem terhelését alacsony fényviszonyok között. Az eszköz alacsony kékfénykibocsátási minősítést is kapott a TÜV Rheinlandtól, úgy mérsékelve a káros kékfénykibocsátást, hogy maga a kijelző színei nem változnak. Ezek mind kímélik a szemet és csökkenthetik a szemfáradtságot az élethű színek biztosítása mellett.

A nappali és éjszakai képernyőalgoritmusok, az e-book, valamint a sötét módok további olyan innovatív funkciók, amelyeket a HONOR beépített a Magic5 Lite-ba. A telefon félrenyomást akadályozó funkciója mesterséges intelligenciával tesz különbséget a szándékos és a véletlenszerű érintések között, így garantálva a bevitel pontosságát videojátékozás, gépelés vagy akár böngészés közben.

A HONOR Magic5 széria a vállalat kutatás-fejlesztés és innováció iránti töretlen elkötelezettségének bizonyítéka. A technológia és a fejlett kijelzőfunkciók ötvözésével a Magic5 Lite magával ragadó élményt kínál, páratlan vizuális tisztasággal és életteli színekkel, miközben jelentősen kíméli a szemet.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Vissza