Imádnivaló párosítások

Kütyü Magazin - 2023. február 14.

Párosban szép az élet és az a mondás nem csak a szerelmesekre, hanem a karórákra is igaz. A Casio mind a vintage, mind pedig az elegánsabb és sportos órák terén is olyan széles kínálattal rendelkezik, hogy a férfiak mellett a hölgyek is megtalálhatják a hozzájuk illőt. Így a szerelmes párok azonos stílusú, ámde különböző színekben pompázó órákat viselhetnek a különleges alkalmakon, vagy a dolgos hétköznapokon. 

Vintage-fanoknak  

A kultikus Alien-óra filmek ikonikus karórája nemrég tért vissza. Ellen Ripley jellegzetes karórája a Casio A100WEF típusban reinkarnálódott. A műanyag szíjas, csillogó felületekkel és jellegzetes tokkal rendelkező karóra hölgyeknek és férfiaknak egyaránt jól áll. Az ezüst színű (A100WEF-1AEF) talán egy kicsit közelebb áll a férfiak csuklójához, míg az aranyszínű tokkal rendelkező (A100WEFG-9AEF) a hölgyek outfitjét dobhatja fel. 

 

Pasztellszínek 

Ha G-SHOCK, akkor GA-2100! A nyolcszögletű lünettának köszönhető egyszerű vonalvezetés, letisztult forma, minimalista számlap és harmonikus színek jellemzik az "Oak" legújabb színeit. Mindkét modell szénszál erősítésű tokkal rendelkezik és mivel 20 baros nyomásig fokozottan vízálló, ezért úszni és fürdeni is lehet bennük. A Bluetooth-os kapcsolatnak köszönhetően pedig mind az iOS, mind pedig az Android rendszerű okostelefonokkal összepárosíthatók. A GA-B2100-3AER fényenergiával működik (Tough Solar), míg a GMA-S2100BA-2A2ER karóra elemmel. 

 

Elegáns hangulatban 

Este színház, vagy kellemes vacsora kettesben egy elegáns helyen? A Casio gondoskodik arról, hogy a legmegfelelőbb viseletre sem a hölgyeknek, sem pedig a férfiaknak ne legyen gondja. A Sheen női és az Edifice férfi karóráiban az a közös, hogy mindketten az elegánsabb, klasszikusabb vonalakat követik. Mindkettő jó választás: zafír üveg, rozsdaálló acél kivitel, szolid elegancia magas minőségi szinten.

Minőségi termék, elérhető áron 

A Casio Collection órák szinte mindenki számára elérhető áron kínálnak minőségi terméket és megjelenést. A zöld számlapos kiadás különlegessé teszi őket, ráadásul a női változat rozéarany bicolor színben érhető el. Mind az LTP-1302PRG-3AVEF női karóra, mind pedig a férfiak számára készülő MTP-1302PD-3AVEF fém tokkal és fém szíjjal büszkélkedhet.  

Csak nőknek 

Ha szerelmespárnak csak az egyik tagja preferálja a karórákat, akkor sincs ok az aggódásra. A Casio klasszikusa, a Vintage Mini aranyszínű tokkal és púderszínű bőrszíjjal annyira ellenállhatatlan, hogy nem lehet rá nemet mondani. Viselője egy finom, kecses és ízléses órára tehet szert.

Kulcsszavak: karóra, Casio
Vissza