Máris lemondtál az újévi fogadalmaidról?

Kütyü Magazin - 2023. január 18.

Nemrég tettük meg újévi fogadalmainkat, amelyekkel arra törekszünk, hogy az elkövetkező 12 hónapban kihozzuk magunkból a maximumot. Néhányunk számára viszont már el is érkezett az idő, hogy elkezdjük feladni őket. Nehéz hosszú időn keresztül kitartani terveink mellett, és az egyetlen biztos módja annak, hogy ne szegjük meg őket, ha nincsenek is. 

Abban az esetben azonban, ha eltökélted, hogy pozitív változásokat eszközölsz az életedben, a Viber legnagyobb szövetségesed lesz abban, hogy egészségesebbé és boldogabbá tegyen. Mindezt a következő funkcióival segíti:

Egészség

A rendszeres egészségügyi ellenőrzések nem csak az általános állapotod, de a pénztárcád számára is kedvezőek. Kezdd azzal, hogy az éves egészségügyi szűrővizsgálatokat hozzáadod a naptáralkalmazásodhoz, és mihamarabb lefoglalod az egész évre vonatkozó időpontokat. Add hozzá mindegyiket a Viberen saját jegyzeteidhez, és állíts be emlékeztetőt az üzenet megérintésével és nyomva tartásával. Tudtad, hogy a Viberen van egy chatbot, amely kiemelten foglalkozik a nők egészségével? Felhívja a figyelmet a mellrákra és az önvizsgálatra is. Írd be a keresőbe a WHO Women’s Health-et, és kezdj el tájékozódni a nőket érintő leggyakoribb egészségügyi problémákról.

Produktivitás

A csoportos hívások segítenek gyorsabban nyélbe ütni a projekteket, segítségével könnyedén kitűzhetők a célok és megszüntethető a zűrzavar. A Viber kiváló minőségű csoportos videohívásokat kínál tiszta hangminőséggel, akár 40 résztvevő számára. Ha döntést kell hozni, használd a szavazásokat a csoportos beszélgetésekben, így nem csak időt spórolhattok meg, de a szavazáson keresztül a hosszadalmas viták is elkerülhetőek. A hangulatod és az általános produktivitásod gyakran befolyásolhatja a napi időjárás. Ahhoz, hogy maximálisan kiaknázd a lehetőségeidet, és fel tudj készülni az esős, borús napokra, csatlakozz az "Időkép" csatornához, ahol mindig naprakész leszel a legfrissebb időjárás-előrejelző hírekkel, érdekes tudományos tényekkel és hihetetlen természeti jelenségekkel.

 

 

Hobbi és szórakozás

Ha produktív vagy és a fontos dolgokra koncentrálsz, az nem jelenti azt, hogy életed más területeit, például a szabadidőt és a szórakozást figyelmen kívül kellene hagynod. A Viber az alapfunkciói mellett rengeteg szórakoztató tartalmat kínál, kezdve a játékok és kvízek széles spektrumától a saját matricacsomagok és gifek készítésének lehetőségén át egészen a különféle AR-lencsékkel való szórakozásig. Ezen túlmenően az alkalmazásnak van egy speciális felülete, amelyen számos hivatalos partner új tartalma is megjelenik. Széles média bázis, közszereplők vagy kormányzati és civil szervezetek, a lista végtelen, az Explore képernyő pedig gyors áttekintést nyújt a legfrissebb híreikről és frissítéseikről. 

Család

Az életed alappillére a családod, és ahhoz, hogy jól érezd magad, érdemes békében lenned velük, amihez a szereteted és a támogatásod kifejezése egy remek eszköz. Végül is, ez az a hely, ahol valami nagy dolog részének érezheted magad, és a szabadon kifejezheted önmagad. A Viber pedig mindezekről szól, ezért a segítségével lépj kapcsolatba szeretteiddel és köszönj, vagy csak küldj egy trendi mementót. Ne felejtsd el használni a platformon elérhető, helyi tartalommal rendelkező Kívánságkártyákat, hogy különböző különleges alkalmakra, például születésnapokra, névnapokra vagy hivatalos ünnepekre ezzel köszöntsd őket. A családtagjainktól távol lenni kihívást jelent, különösen, ha nem áll rendelkezésre roamingszolgáltatás. A Viber a Call Out funkciója lehetővé teszi, hogy olcsó nemzetközi hívásokat kezdeményezz közvetlenül a Viber alkalmazásból, és mindenkit elérj, még akkor is, ha nincs Viber felhasználója az illetőnek. Ha további inspirációt szeretnél kapni, csatlakozhatsz a “Szeretem az Anyukámat” csatornához, ahol kedves üzeneteket, mémeket és tanácsokat találsz arról, hogyan tudod az üzenetküldéssel örömtelivé tenni anyukád életét, még akkor is, ha távol vagy tőle.

Végül, de nem utolsósorban, motiváld magad és ismerőseidet! Ehhez kínál segítséget a legújabb Viber matricacsomag, amely az egészség és a produktivitás fokozásának, valamint a jólétre és az erős kapcsolatokra való odafigyelésre fókuszál. 

Vissza