Szolid eleganciát visznek a hétköznapokba a Casio új női karórái

Kütyü Magazin - 2022. március 22.

Új modellel jelentkezik a Casio saját márkája, a női órákat magába foglaló Sheen. „A nyolcszögletű nemesacél tokkal rendelkező karórák közös jellemzője, hogy kényelmes viseletet biztosítanak, hiszen úgy simulnak a női csuklóhoz, akár egy finom ékszer. Kifinomult megjelenésükkel pedig könnyed eleganciát visznek a mindennapokba.” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor a Casio termékmenedzsere. 

Az új SHE-4543 típusszámot viselő karórák kvarc óraszerkezettel működnek. Ezt gyakran a luxusóráknál is alkalmazzak, mert pontos időkijelzést tesz lehetővé. A kvarc óraszerkezettel ellátott órák havonta átlagosan maximum 10-15 másodpercet késhetnek, vagy siethetnek. Analóg számlapját zafír kristályüveg védi, amely a hétköznapi használat során fokozottan véd a karcoktól. A mindössze 20 gramm súlyú nemesacél tok 5 bar nyomásig vízálló, ezért viselőjének nem kell attól félnie, hogy esetleg egy nyári záportól beázna a féltve őrzött karórája. 

A Sheen újdonsága háromféle színben készülhet. Ennek megfelelően akár antracit bőrszíjjal és aranyszínű tokkal (SHE-4543GL-8A), ezüst fémcsattal, tokkal és számlappal (SHE-4543D-7A), illetve éjfekete kivitelben (ionizált, tartós fekete acél csat és tok, fekete számlap – SHE-4543BD-1A) is elérhető. A SHE-4543 színváltozatai és letisztult formavilága együttesen nagyon elegáns megjelenést biztosítanak.

A Casio nemcsak a Sheen órákkal van jelen a női órák szegmensében. Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek ugyanis a Baby-G modellek, de tavaly a G-Shock márka keretében bemutatta az ütés- és rázkódásálló tokkal rendelkező GMA-S140M kollekciót, valamint a nyolcszögletű óratokkal készülő GMA-S2100-es családot is. 

 

 

„Ugyancsak tavaly mutatkoztak be a Miss G sorozat legújabb képviselői, amelyek között arany, illetve rózsaarany színű tokkal rendelkező, fémszíjas, illetve műanyagszíjas változatokat is találunk. Az MSG-B100 család közös jellemzője, hogy napfénnyel tölthető akkumulátorral, valamint okostelefonos kapcsolódási lehetőséggel rendelkeznek, így analóg-digitális számlapjukon a helyi, illetve a kiválasztott város aktuális ideje is megjeleníthető” – árulta el Nagy Sándor.

Kulcsszavak: karóra, Casio
Vissza