A HONOR bejelentette az új HONOR MAGIC4 széria nemzetközi elérhetőségét az MWC-n

Kütyü Magazin - 2022. február 28.

A HONOR ma bemutatta új prémium termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen. A HONOR csúcskategóriás okostelefon-családjának legújabb tagja a vadonatúj HONOR Magic4 széria, amelyet HONOR Magic4 és HONOR Magic4 Pro okostelefonok alkotnak. A legújabb készülékek vezető technológiával büszkélkedhetnek, amelyek áttörést jelentenek a dizájn, a kijelző, a fényképezés és videózás, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A HONOR bemutatta továbbá a HONOR Watch GS 3 okosórát és a HONOR Earbuds 3 Pro fülhallgatót, bővítve okoseszközeinek portfólióját.

„A HONOR-nál folyamatosan arra keressük a választ, hogy mivel tudjuk megkönnyíteni felhasználóink életét, és hogyan biztosíthatjuk számukra a legjobb felhasználói élményt. A HONOR Magic széria megmutatja innovatív technológiánkat és tökéletes bizonyítéka elhatározottságunknak, amivel megkérdőjelezzük a szokványos megoldásokat” – mondta el George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „Újraalkotjuk a kiválóság fogalmát a dizájn, a kijelző, a kamera, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A HONOR Magic4 széria készen áll arra, hogy megkönnyítse az életet, és varázslatos élménnyel kápráztassa el a felhasználókat.”

Megérkezett az új HONOR Magic4 széria

Ikonikus, szimmetrikus kialakítás, magával ragadó kijelző, lenyűgöző eredmény fotózás, videózás során, magabiztos teljesítmény és teljes körű adatvédelmi beállítások jellemzik a HONOR Magic4 szériát.

Csúcskategóriás teljesítmény új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral

A legújabb Qualcomm Sanpdragon 8 Gen 1 5G mobilplatformmal, Qualcomm 7. generációs AI Engine-nel és Cortex-X2 CPU architektúrával a HONOR Magic4 széria gyors feldolgozási sebességet nyújt, nagyfokú hatékonyság mellett. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 széria 20%-kal növeli a CPU, 30%-kal a GPU teljesíményt, az AI feldolgozás teljesítményét pedig 300%-kal növeli. Az okostelefonok 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkeznek. 

A HONOR Magic4 széria a HONOR Turbo Engines segítségével aknázza ki a processzorban rejlő lehetőségeket. A HONOR OS Turbo X támogatásával a hardveres és szoftveres egységek harmonikusan dolgoznak együtt, így a széria hosszú távon is kiegyensúlyozott teljesítményt és energiafogyasztást biztosít. Az AI Super Rendering technológia és a GPU Turbo X kivételesen gyors képfrissítést és stabil kapcsolatot nyújt játék közben, ugyanakkor kevesebb hőt termel, és csökkenti a késleltetést. Ezzel a felhasználóknak megszakításoktól mentes játékban lehet részük.

 

Szimmetrikus kialakítás és quad-curved kijelző

A HONOR Magic4 Pro a HONOR-ra jellemző „The Eye of Muse” (a múzsa szeme) szimmetrikus kialakításnak megfelelően készült. 6,81 hüvelykes LTPO quad-curved kijelzője és ultravékony kávája magával ragadó élményt nyújt, és kézben tartva is kényelmes.

A HONOR Magic4 Pro kijelzője akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes és a DCI-P3 színskála 100%-át lefedi. A HDR 10+ technológiával minden képkocka élénkebb, köszönhetően a nagy dinamikatartománynak és a jobb színmegjelenítésnek. Az új generációs LTPO kijelzővel és a HONOR MotionSync technológiával a HONOR Magic4 széria 1 Hz és 120 Hz között állítja a képfrissítési rátát attól függően, hogy milyen tartalom jelenik meg a kijelzőn. Ez hatékony energiafelhasználást és kiemelkedő felhasználói élményt eredményez.

A HONOR Magic4 Pro automatikusan és valós időben képes SDR-ről HDR-re váltani, a megnövelt képfrissítési ráta mozgáskompenzáció és MEMC technológia segítségével pedig valósághű élményt nyújt nagyfelbontású videók, erőforrás-igényes játékok során is.

A HONOR Magic4 széria kijelzője 1920 Hz-es Pulse Width Modulation (PWM) értékkel bír, ami az LTPO kijelzőket tekintve a legmagasabb érték. Így gyenge fényviszonyok közt is kíméli a szemet. A HONOR Magic4 Pro IP68 szabvány szerint bírja a port, az esőt, a vizet, és akár 1,5 m-es mélységig elmeríthető maximum 30 percig.

Hármas kamerarendszer 

A HONOR Magic4 Pro hármas kamerarendszere egy 50 MP-es széles látószögű főkamerából áll, 1/1,56 hüvelykes színszenzorral, egy 50 MP-es 122 o-os  ultraszéles kamerából és egy 64 MP-es periszkópos telefotó kamerából áll. Mindezek működését a kategóriájában legjobb, ultra-fusion computational photography segíti, így távolról is nagyfelbontású, ragyogóan éles képek készíthetőek.

A többkamerás „számításos fényképezés” (computational photography) a fókusztávolság teljes tartományán belül dolgozik, így kiváló képeket eredményez. Az 50 MP-es széles látószögű kamera és az 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera 60%-kal élesebb és tisztább képeket ad a számításos fényképezésnek köszönhetően. A széles látószögű kamerának és a fusion computational photography technológiának köszönhetően a 64 MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x-ös optikai és 100x-os digitális zoomra képes, ami 160%-kal élesebb és tisztább fotókat eredményez.  

A HONOR a videózás közbeni fényképezés terén is nagyot lépett előre. A HONOR dual chain számításos fényképezés és videofelvétel algoritmusának köszönhetően a HONOR Magic4 Pro nagyfelbontású képeket készít videofelvétel közben, ami független a videofelvétel minőségétől, ellentétben más okostelefonokkal. 

Mozifilmszerű felvételek Magic-Log Movie Masterrel

A HONOR Magic4 széria Magic-Log Movie Masterrel és AI filmes hatásokkal nyújt mozifilmszerű felvételkészítési lehetőséget. Az iparágban elsőként a HONOR Magic4 széria biztosít 10-bit Log 4K videorögzítést 60 fps-sel (másodpercenkénti képkockák száma).

A filmforgatásoknál gyakran használt log formátum lehetővé teszi a mozifilmszerű színtónusok használatát, és látványos eredményt ad HDR tisztasággal. A 3D LUT (Look Up Table) mozifilm-minőségű színárnyalatokkal gazdagítja a felvételeket, így a HONOR Magic4 szériával a felhasználók kiváló színárnyalatokkal gazdagíthatják felvételeiket a szerkesztés során.

Erőteljes 100 W-os vezetéknélküli töltés

A HONOR Magic4 Pro 4600 mAh-s akkumulátorát a HONOR eddigi legerőteljesebb SuperCharge töltési technológiája teszi teljessé. A 100 W-os vezetékes HONOR SuperCharge töltéssel a HONOR Magic4 Pro csupán 30 perc alatt teljesen feltölthető. A HONOR Magic4 Pro az első készülék, ami támogatja a HONOR 100 W-os vezeték nélküli SuperCharge technológiáját, ezzel 15 perc alatt 50%-ra tölthető a telefon. 

Személyre szabott varázslatos élmény a Magic UI 6.0-val

A HONOR Magic4 széria a legújabb HONOR Magic UI 6.0 segítségével számos testre szabható megoldással igyekszik megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A Magic UI 6.0 Android 12-n alapul.

A szövegkörnyezet figyelembe vételén, a profil alapú előrejelzéseken és egy részletes grafikonon keresztül a Magic UI 6.0 szinte személyi asszisztenssé alakítja a készüléket. A készülék intelligensen tanulmányozza a felhasználói szokásokat és viselkedést, és személyre szabott ajánlásokat biztosít, így egyedi és varázslatos élményt nyújt.

Továbbfejlesztett adatvédelmi és biztonsági megoldások

A HONOR Magic4 Pro telefonon mutatkozik be először a Privacy Calling megoldás, ami megakadályozza, hogy telefonbeszélgetés közben kiszűrődjön a másik fél hangja. A Privacy Calling mesterséges intelligencián és a hang irányított sugárzásán alapul. 

Az irányított hang az első frekvencia-elválasztó technológia, ami egyszerre támogatja a hangtovábbítást a hangot kiadó egységtől a kijelzőn és a készüléken. A kijelző és a készülék együttesen állítja a bejövő hang erejét a környezettől függően, így kis térben tartózkodva is csak a hívás fogadója hallja a másik fél hangját.  

A HONOR Magic4 széria kettős biztonsági rendszerét (HTEE+QTEE) a HONOR és a Qualcomm közösen fejlesztette ki, és a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobilplatformon alapul. Emellett a HONOR Magic4 széria független biztonsági csippel biztosítja a jelszavak és biometrikus azonosítók, úgy, mint ujjlenyomat vagy arcazonosítás, védelmét. A 3D mélységérzékelő kamera pedig nagyfokú védelmet biztosít.

A HONOR Magic4 Pro Qualcomm második generációs 3D Sonic Sensor a legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és legmegbízhatóbb ujjlenyomatérzékelő technológiája. Az ujjlenyomat leolvasó felülete 77-kal nagyobb, 1,7x több biometrikus adatot képes rögzíteni és 40%-kal gyorsabb használatot biztosít az előző generációhoz képest. Ezzel a HONOR Magic4 Pro egyérintéses autentikációt tesz lehetővé, fénysugarak helyett hanghullámokkal azonosítva a felhasználót. 

Szín, ár, elérhetőség

A fekete és a fehér színváltozatok mellett a HONOR Magic4 széria cián és arany színekben is elérhető lesz. Ezzel a két színnel még látványosabbá válik a márkára jellemző szakértelem és dizájn. További színek elérhetőségéről a későbbiekben érhető el információ. 

HONOR Watch GS 3 és HONOR Earbuds 3 Pro 

A HONOR bemutatja az új HONOR Watch GS 3 okosórát, amit a hagyományos órák inspiráltak. A minőségi anyaghasználatot, mint például 316L rozsdamentes acél, elegáns és stílusos kialakítás egészíti ki. Az óra mindössze 44 gramm és 10,55 milliméter, így egész nap kényelmesen viselhető.

A HONOR Watch GS 3 új nyolccsatornás PPG (fotopletizmográfia) szenzorral érkezik, ami pontos mérést tesz lehetővé. Az AI Heart Rate Monitoring Engine-nel együtt, ami több algoritmus kombinálásával szűri ki a zajokat testmozgás közben, a HONOR Watch GS 3 jóval pontosabb adatokat szolgáltat a pulzusszámról.

Több mint 100 mozgásformát támogat és pontos útvonalkövetést biztosít futás, kerékpározás vagy túrázás közben, köszönhetően a beépített L1/L5 kétfrekvenciás GNSS-nek (Global Navigation Satellite System).

A HONOR Watch GS 3 éjfekete, óceánkék és klasszikus arany színekben érkezik. Az árra és az elérhetőségre vonatkozó információk a későbbiekben várhatóak.

 

A HONOR bejelentette továbbá a HONOR Earbuds 3 Pro fülhallgatót. A teljesen vezetéknélküli (TWS) eszköz egy 11 mm-es dinamikus hangszóróval és egy nagyfelbontású piezoelektromos kerámia magassugárzó hangszóróval rendelkezik, egyszerre nyújt telt hangzást és finom részleteket.

A HONOR Earbuds 3 Pro képes a hőmérséklet mérésére. Ezzel az innovatív megoldással a felhasználók pontosabban követhetik egészségi állapotukat. 

A környezeti zaj különböző mértékű csökkentésével a HONOR Earbuds 3 Pro kiváló hangzást biztosít zenehallgatás és hívás közben is. Az Adaptive Active Noise Cancelling (Adaptive ANC) és a stabilabb kapcsolat segítségével a felhasználók átadhatják magukat a zenének, játéknak. Az árra és az elérhetőségre vonatkozó információk a későbbiekben várhatóak.

Vissza