Érkezik a Philips új irodai monitora

Kütyü Magazin - 2022. január 24.

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

A Philips 243S1 modell 24“ (23,8" / 60,5 cm képátló) IPS panelje FHD felbontással, sok egyéb mellett USB-C csatlakozási lehetőséggel és egy beépített dokkolóállomással rendelkezik, így minden feladatot zökkenőmentesen és egyszerűen el tud látni. A 243S1 elegáns, téglalap alakú, csiszolt alumínium lábazata, 3 oldalon szegély nélküli dizájnja tökéletesen illeszkedik az elegáns és modern irodákba.

Philips 243S1

Sokoldalú csatlakoztathatóság a legegyszerűbb formában 

A csatlakozók széles választéka már nem csak a professzionális felhasználók számára fontos, hanem alapkövetelmény mindazok számára, akiknek a nap folyamán több eszközzel kell dolgozniuk. A Philips 243S1 a beépített USB-C dokkolóállomással egyidejűleg tölti a laptopot (akár 65 W), továbbít adatokat a laptopról a csatlakoztatott USB-eszközökre, és fogadja a laptoptól a képernyő jelét. A vékony, reverzibilis USB-C csatlakozó a fenti funkciók mindegyikéhez lehetővé teszi az egyszerű, egykábeles csatlakozást. Az USB-C csatlakozó és a DisplayPort többképernyős konfigurációkhoz lehetővé teszi a képernyők egyszerű láncolatba kapcsolását. Az áttekinthetőbb munkaterületek könnyen kezelhetővé válnak az USB-C dokkoló megoldás nyújtotta lehetőségekkel.

Ezen új szabvány mellett a Philips 243S1 beépített RJ-45 ethernet csatlakozóval is rendelkezik, amely a csatlakoztatott laptopon keresztül USB-C-n keresztül lehetővé teszi a biztonságos hálózati kapcsolat megosztását, valamint a perifériák és eszközök egyszerű csatlakoztatása érdekében egy HDMI 1.4, egy DP 1.2 és 4 USB-A porttal is rendelkezik.

A hosszú munkaórákra tekintettel

A felhasználók jólétét szem előtt tartva ez a modell SmartErgo lábazattal rendelkezik, amely lehetővé teszi azoknak az ergonómiai beállításoknak az elvégzését, amelyekkel a felhasználók beállíthatják az optimális munkapozíciót és javíthatják a megtekintési kényelmüket. Az ideális megtekintési pozíció érdekében a felhasználók könnyedén dönthetik (+25/-5 fok), forgathatják (+180/-180 fok) a monitort és 130 mm-ig állíthatják a magasságát. Ez a maximális kényelem, valamint az ergonomikus beállítás és néhány jó szokás, például a rövid szünetek tartása a kijelzőtől távol, enyhítheti a hosszú munkanapok fizikai megterhelését. Ezen túlmenően az ergonomikus pozícióban való ülés vagy állás is növeli a termelékenységet, és támogatja a felhasználók összpontosítását. 

Kíméli a szemet 

A képernyő előtt töltött órák szemfáradtságot és száraz, vörös szemet eredményezhetnek – ezek az úgynevezett CVS, Computer Vision Syndrome, azaz a számítógépes látás szindróma fő tünetei. A szem megterhelésének hatékony csökkentése és a felhasználó jólétének biztosítása érdekében a Philips monitors 243S1 megfelel a TÜV Rheinland Eye Comfort szabványnak, ezáltal megelőzi ezt a gyakori problémát. A monitor széles betekintési szögeket is kínál, így a különböző szögekből történő megtekintéskor nem csökken a képminőség. A kényelmes megtekintési élményt a Flicker-Free technológia, a LowBlue mód és az EasyRead mód papírszerű olvasási élménye is javítja. Ezek az innovációk a hosszú munkaórák alatt együttesen biztosítják a stabil, szemkímélő termelékenységet.

A Philips 243S1 2022 januárjától kapható 329 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, Philips, MMD
Vissza