A FreeBuds 4i már fagyott ezüst és exkluzív, piros színben is kapható

Kütyü Magazin - 2021. augusztus 23.

Mostantól két vadonatúj színben – fagyott ezüstben és klasszikus pirosban is – elérhető a HUAWEI vezeték nélküli fülhallgatója. A FreeBuds 4i két új változata szintúgy kristálytiszta hangzást, aktív zajcsökkentést, elegáns kialakítást, rendkívüli üzemidőt és akár 10 órás folyamatos lejátszást kínál. A FreeBuds 4i két új színben augusztus 23-tól 24.990 Ft-os akciós áron elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél.

A külső megfog, a belső megszólal

A HUAWEI FreeBuds 4i nemcsak a remek hangzást kedvelőknek, de a dizájn, a divat és a színek szerelmeseinek is kedvez. A két vadonatúj színben – klasszikus piros és fagyott ezüst – kapható fülhallgató minden öltözékhez kiválóan illik, legyen szó hétköznapi, sportos, vagy elegáns viseletről. 

A Freebuds 4i ovális és kompakt töltőtokját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a felhasználó tenyerébe. A fülhallgató több ezer körös kényelmi teszten esett át, ami így a hallójárathoz illeszkedő kialakításának – és a három különböző méretű szilikonpárnának – köszönhetően hosszútávon is kényelmes viseletet biztosít. 

A HUAWEI FreeBuds 4i bármikor és bármilyen körülmények között kristálytisztán szól. A fejlesztőmérnökök a készüléket a felhasználók igényeihez és a mai slágerek hangzásvilágához igazították. Az aktív zajszűrés funkciónak köszönhetően a készülék beépített mikrofonjain keresztül észleli a környező hangokat és fordított hanghullámokat generál azok csökkentése érdekében, legyen szó akár forgalmas bevásárlóközpontról, hangos tömegközlekedési eszközről, vasútállomásról vagy irodai zajokról. 

Egész nap bírja

A HUAWEI FreeBuds 4i 55 mAh-es akkumulátora az aktív zajszűréssel is akár 7,5 óra folyamatos működést biztosít, míg kikapcsolt zajszűréssel 10 órán át szól egy feltöltéssel. Fejlett gyorstöltési technológiájának köszönhetően mindössze 10 perces töltéssel akár 4 órán át hallgatható vele zene, egy óra alatt pedig teljesen feltölthető a töltőtokba épített 215 mAh-s akkumulátor, ami 22 órás üzemidőt kínál.

Árak és elérhetőségek

A HUAWEI Freebuds 4i fagyott ezüst és klasszikus piros színben augusztus 23-tól elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 29.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Ugyanakkor a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, az Auchan üzleteiben, valamint a TMX oldalán augusztus 23-tól kedvezményes, 24.990 Ft-os bevezető áron megvásárolható a FreeBuds 4i.

Vissza