Új hobbi és gaming márkát mutatott be a Kingston

Kütyü Magazin - 2021. június 3.

Kingston Technology Europe Co LLP bemutatta új, nagy teljesítményű hobbi PC-felhasználóknak és gamereknek szánt márkáját, amely a Kingston FURY nevet kapta. A név a már eddig is népszerű, 2014-ben létrehozott FURY termékkategória elnevezését viszi tovább. A HyperX memóriatermékek példátlan sikerére alapozva a vállalat az új márkát DRAM, flash és SSD gaming termékcsaládjainál vezeti be. A Kingston ezzel alaptevékenysége forrásait és szakmai tudását kamatoztatva megalkotja nagy teljesítményű memóriatermékei következő generációját.

A Kingston FURY a piacvezető nagy teljesítményű hobbi és gaming memóriamegoldások evolúciójának következő állomása. A világ legnagyobb független memóriagyártójaként a Kingston 30 évnyi tervezési, gyártási és ügyfélszolgálati szakértelmét hasznosítva építette fel ezt a márkát. A Kingston FURY-ben lévő piacvezető potenciált a vállalat DRAM iparági pozíciója, valamint a HyperX memóriacsalád 2002 óta megszerzett „túlhúzási” (overclocking) rekordjai és díjai is alátámasztják. Több esport csapat is csatlakozott az új márkához, hogy saját gaming rendszereiben használja és népszerűsítse a Kingston FURY memóriamegoldásokat.

„Büszkén mutatjuk be a hobbi PC-felhasználóknak és gamereknek szánt legnagyobb teljesítményű memóriamodulok új Kingston FURY márkáját. A Kingston kiváló minőségű DRAM és flash megoldások gyártójaként szerzett globális vezető pozíciója biztosítja a márkaépítéshez szükséges erőforrásokat és lelkesedést, és bizonyítja azt is, mennyire elkötelezettek vagyunk a teljesítmény és a megbízhatóság iránt” – nyilatkozta Bernd Dombrowsky, a Kingston EMEA-régiójának értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. 

A Kingston hamarosan bemutatja teljes Kingston FURY DDR4 és DDR3 kínálatát, a negyedik negyedévben pedig piacra lép DDR5 memóriamoduljaival is, amelyek jelenleg az alaplapszállítók által végzett kompatibilitási és validációs tesztelési fázisban tartanak.

A Kingston FURY márka a következő termékkategóriákat képviseli majd: 

•  Kingston FURY Renegade: Nagy sebesség és kis késleltetés, piacvezető teljesítmény (RGB és nem-RGB) 5333 MHz-ig terjedő DDR4 frekvenciaszinttel.

•  Kingston FURY Beast: A Kingston hobbifelhasználóknak és gamereknek szánt népszerű, nagy teljesítményű memóriája tökéletes választás a költséghatékony frissítéshez (DDR3 és DDR4, RGB és nem-RGB), 3733 MHz-es maximális sebességgel. 

•  Kingston FURY Impact: Nagy SO-DIMM teljesítmény laptopokhoz, NUC-khoz és egyéb kis formátumú számítógépekhez (DDR3 és DDR4), 3200 MHz-es maximális sebességgel. 

Vissza