Igazi házimozi élmény a nappaliban

Kütyü Magazin - 2021. február 12.

A vállalat az őszi „Life Unstoppable” virtuális konferencián mutatta be legújabb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektorát, a Premiere-t, amely most Magyarországra is megérkezik. Az új projektor az otthon kényelmében biztosít szélesvásznú moziélményt. A Premiere a díjnyertes Lifestyle termékportfólió legújabb csúcskészüléke. 

A Premiere maximálisan 130- és 120 colos kép kivetítésére alkalmas verziókban is elérhető lesz, amelyek a lézer fényforrás technológiával 4K felbontásra képesek. A Premiere LSP9T a Samsung első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező projektora, amely a három csatornás lézertechnológiának köszönhetően kontrasztos és részletes képet jelenít meg a sötét és világos jelenetek közötti átmenetekben is, akár 2800 ANSI lumenes fényerősséggel. A Premiere a Samsung projektorok között elsőként támogatja a Filmkészítői módot is, amellyel a felhasználók úgy tekinthetik meg a filmeket, ahogy azt a rendező megálmodta. A projektoron megtalálható a Samsung Smart TV platformja és számos tartalomgyártó partner streaming alkalmazása, valamint olyan mobilos megoldások, mint a Tap View, vagy a képernyőtükrözés.

 

A Premiere kompakt, helytakarékos kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely tér berendezéséhez. Az ultrarövid vetítési távolságú projektor akár a falhoz egészen közel helyezve is működtethető. A Premiere könnyen felszerelhető és a letisztult kialakításának köszönhetően a legtöbb enteriőrhöz illik. Az eszköz beépített mélynyomóval és Acoustic Beam térhangzással*  érkezik, így külső hangrendszer csatlakoztatása nélkül is kiemelkedő házimozi élményt kínál.

 

„Az elmúlt hónapokban a felhasználók több időt töltenek otthon, életmódjuk pedig folyamatosan változik. A televíziók egyszerre váltak szórakoztatóközpontból, edzőpartnerré, munkaeszközzé és hírforrássá” – mondta el Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának ügyvezető alelnöke. – „A Premiere egészen új otthoni moziélményt nyújt a felhasználóknak, a 4K képminőség és az erőteljes hangzás pedig bármelyik nappaliból képes mozitermet csinálni.”  

 

A Samsung Lifestyle termékkínálata, mint például a The Frame vagy a The Serif modellek, olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekhez a felhasználók érdeklődési köréhez kötődhetnek, legyen szó a művészetekről vagy akár a formatervezésről. A Lifestyle portfolió darabjai központi elemei lehetnek nemcsak a felhasználók lakásának, hanem életstílusának is.    

 

A Premiere LSP7, illetve LSP9 modelljei Magyarországon 2021. február 15-től lesznek elérhetők. További információ a https://www.samsung.com/hu/projectors/all-projectors/ weboldalon érhető el.

______________

* Csak az LSP9 modell esetében érhető el.

 

Vissza