Új Philips monitor fenntarthatósággal a szívében

Kütyü Magazin - 2020. június 18.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 272B1G Full HD monitort, amely a csökkentett környezeti hatást szem előtt tartva az optimális kényelem és termelékenység érdekében készült. Ez a 27 hüvelykes (68,6 cm) LCD monitor a tavaly piacra dobott legzöldebb képernyő, a Philips 241B7QGJEB továbbfejlesztett változata. 

Ez a modell a környezettudatos professzionális felhasználók számára egy sor olyan innovatív funkciót kínál, amely a környezet kímélésével párhuzamosan növeli a munkavégzési teljesítményt. Az érezhető energia megtakarítás mellett a 272B1G modell a  produktivitást is lehetővé teszi, köszönhetően az olyan nagyteljesítményű és intelligens funkciók tárházának, mint az IPS technológia, a LowBlue mód, és a SmartErgoBase.

A környezetbarát 27 hüvelykes Philips 272B1G monitor: Energiahatékony dizájn, PowerSensor és LightSensor

 

A legjobb választás azon környezettudatos professzionális felhasználók számára, akik olyan csúcsteljesítményű és szuper-energiahatékony eszközökre tartanak igényt, amelyek az Energy Star 8.0 tanúsítvány szerint megfelelnek a legújabb energiahatékonysági szabványoknak is.

A Philips 272B1G monitor támogatja a Philips régóta tartó kötelezettségvállalását a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. A monitor kifejezetten úgy került megtervezésre, hogy a lehető legkisebb környezeti hatása legyen. A RoHS szabványoknak1 megfelelő környezetbarát kijelző teljesen mentes az olyan anyagoktól, mint az ólom, a higany és a PVC/BFR. Továbbá minden műanyag alkatrész, a fémvázak és a csomagolóanyagok 100%-ban újrahasznosíthatók.

 

A zöld az új irány

Az új energiahatékony dizájnt a számos energiatakarékos technológiával egyesítő Philips 272B1G egy új fenntartható termelékenységi modell csúcstechnológiás képviselője.

A kiváló teljesítmény mellett a Philips 272B1G modellt egy magasabb energiahatékonysági szintre lépésben segítő technológiák között olyanok szerepelnek, mint a PowerSensor, amely ártalmatlan infravörös jelek segítségével meghatározza, hogy a felhasználó a gép előtt van-e vagy sem, és ennek megfelelően automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, így önmagában akár 70 százalékkal is csökkentheti az energiaköltségeket. A kijelző rendelkezik továbbá LightSensor technológiával, amely automatikusan beállítja a kép fényerejét a helyiség megvilágítási viszonyaihoz illeszkedve. És ez még nem minden! Az új energiahatékonysági funkcióval rendelkező Philips 272B1G olyan új LED háttérvilágítás technológiát használ, amely jelentősen kevesebb áram felhasználásával képes fenntartani a fényerőt és a színhűséget. A modell energiahatékonyságát az A++ energiabesorolás is alátámasztja.

A környezettudatos energiatakarékossággal tökéletesen összhangban a Philips ellátta a modellt egy nulla energiafogyasztás kapcsolóval. A 0 Watt hardveres kapcsoló lekapcsolásakor (a képernyő hátoldalán, kényelmes helyen található) a monitor teljesen leválasztásra kerül az AC áramellátásról. Ennek köszönhetően a készülék nem fogyaszt áramot, így még tovább csökken az Ön karbon lábnyoma.

 

A fenntarthatóság és a nagy teljesítmény tökéletes kombinációja

A Philips 272B1G modell a csúcstechnológiás energiahatékony munkaeszközök olyan új generációját testesíti meg, amely iránt a környezet iránt felelősséggel viseltető modern szakemberek körében nagy az igény. Kiemelkedően energiahatékony tervezése nagyszerű produktivitást és kiváló teljesítményt biztosít, valamint választ ad a változó idők iparági igényeire.

A Philips 272B1G olyan 1920 x 1080 Full HD felbontású panellel és IPS technológiával rendelkezik, amely nagyszerű betekintési szögeket, páratlanul élénk és éles képeket kínál. Az IPS panel olyan professzionális felhasználók számára is kiváló választás, akiknek minden esetben pontos színekre és egyenletes fényerőre van szüksége. A zökkenőmentes videóminőséget továbbá az Adaptive-Sync funkció garantálja.

Mindezeken felül, a Philips 272B1G modellel több órás számítógép előtt ülés sem okoz szemfáradást, mivel olyan ergonómiai funkciókkal rendelkezik, amelyek maximalizálják a felhasználó kényelmét. A LowBlue mód és a Flicker-Free technológia hozzájárulnak a szemkímélő munkavégzési élményhez, míg a teljes mértékben beállítható SmartErgoBase lábazat lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy maximális kényelme érdekében optimálisan állítsa be a monitor pozícióját, csökkentve ezáltal a hosszú munkanapok által okozott fizikai terhelést.

Ez a monitor a professzionális felhasználóknak egy olyan robusztus, hatékony és kiváló társa, amely választ ad a munkanap aktuális átalakulásából eredő igényeikre és emellett erőfeszítés nélkül pozitív hatást fejt ki a környezetünkre.

A Philips 272B1G monitor 2020 júniusától kapható 229,00 € ajánlott fogyasztói áron.

Technikai specifikációk: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272b1g_00/272b1g_00_pss_hunhu.pdf

Kulcsszavak: MMD, Philips, monitor
Vissza