Előrendelésben kapható a HTC VIVE Cosmos Elite

Kütyü Magazin - 2020. március 4.

A HTC bejelentette, hogy előrendelésben március 4-től elérhető a VIVE Cosmos eszközök legújabb tagja, a Cosmos Elite. 

Az elsősorban hardcore gamerek és üzleti felhasználók számára kifejlesztett modell az ún. külső (external) tracking technológiát alkalmazva maximális precizitást biztosít a felhasználóknak. A készülék március 4-től előrendelhető a szerződött kiskereskedőknél (Extreme Digital, Konzolvilág), a polcokra várhatóan két hét múlva érkezik, 355.000,- Forintos – gyártó által ajánlott - áron. 

Precíziós lekövetés minden szögben

A SteamVR Tracking valamint a VIVE kontrollerek a mozgás szabadságát teszik lehetővé maximális pontosság elérése mellett. Lendíts meg bármilyen ütőt a fejed mögött, vagy keresztezd kardjaidat – a mozdulataid precízen, azonnal lekövetésre kerülnek. Az 1.0-ás Base Station-ök akár 15m2*-es teret is lefednek a VIVE VR gamingben.

Gamereknek fejlesztve

Legyen mindig folyamatos a VR élményed. Az egyedien felhajtható kijelzőrésznek köszönhetően válts könnyedén, bármikor a játék és a valóság között. A fejszett kialakítása a legtöbb fej-, arc- és szemtípusnak megfelel és még szemüveggel is kényelmesen viselhető. 

Láss meg minden részletet

Élvezd a virtuális valóságot a kombináltan  2880 x 1700 pixel felbontású kijelzőn keresztül, mely az eredeti VIVE-hoz képest 88%-kal jobb megjelenést biztosít. Az új fejlesztésű LCD panelek minimalizálják a pixelek közötti távolságot, eltűntetve teljesen a screen-door effect-et. 

Prémium hangminőség

A fülre simuló, lehajtható rich sztereo  fülhallgatók minden VR kaland vizuális élményét maximális audió impulzusokkal egészítik ki. 

Vissza