A SZIN appra kész

forrás: Prím Online - 2019. augusztus 12.

A Szegedi Ifjúsági Napok új applikációja több szempontból is elengedhetetlen kelléke lesz Magyarország nyárzáró fesztiváljának, a SZIN-nek. A Bishop & Co által újonnan fejlesztett alkalmazásban több új funkció is megjelenik idén, ami segíti a fesztiválozók számára a könnyebb tájékozódást.

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb menüpontja, a térkép idén megújult, így a fesztivál ideje alatt az okostelefon segítségévek egy kattintás, hogy a koncerthelyszínek között böngésszünk a fesztivál forgatagában. Az applikáció emellett tartalmazza a koncertek részletes programbontását is, azonban nem ez a legizgalmasabb funkciója: a #SZIN2019 látogatói az „Én SZINem” menüpont segítségével összeállíthatják a saját line-up-jukat is. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy senki se maradjon le a kedvenc előadójáról, ugyanis az applikáció értesítést küld a felhasználónak a kiválasztott koncert kezdete előtt 15 perccel.

 

 

 

2017-ben a Szegedi Ifjúsági Napok csatlakozott a „Cashless” készpénzmentes város programhoz, melynek keretein belül a fesztiválon kizárólag Festipay kártyával vagy bankkártyával lehet fizetni. Az applikáció a Festipay kártyán történő tranzakciók  nyomon követésében is segít, így mindenki tudni fogja, hogy mi fér még bele a keretbe. A hasznos funkciók mellett biztonsági szerepet is betölt az adott menüpont,  egy esetleges kártya elvesztése esetén egy kattintással tilthatja a felhasználó a teljes számláját.

 

Az SZIN appot az Apple Store valamint a Google Play áruházból lehet letölteti.

Vissza