Fesztiválozz a környezetünket is védve a Balaton Sound-on!

Kütyü Magazin - 2019. július 4.

Az E.ON Go.ON néven fejlesztett ki a nyári fesztiválokra egy olyan alkalmazást, melyet ha letölt a felhasználó a telefonjára, fenntartható, zöld fesztiválozási ötleteket gyűjthet össze és válthat be nyereményekre a Balaton Sound-on. A cél az, hogy minél több fiatal csatlakozzon a fenntartható fesztiválozáshoz és figyeljen tudatosan környezetére. Az E.ON a Balaton és a környező régió energia szolgáltatója is, ezért idén több tóparti kulturális programban vesz részt támogatva a környék népszerűsítését, programkínálatát. 

A Balaton Sound-on kialakított E.ON Oázisban zöld környezetben, igazi feltöltődést kínálva, napenergiával üzemeltetett telefontöltőkkel várják a fesztiválozókat. Az Android és iOS platformon is elérhető Go.ON applikációval a fesztiválozók idén már nem csak a lépésszámaikat válthatják izgalmas ajándékra, hanem egy új AR technológiával működő fejlesztéssel,  játékos kincskeresésben vehetnek részt, megkeresve a Balaton Sound területén elrejtett zöld, környezetvédő fesztiválozási ötleteket. Ezek gyűjtésével hasznos ajándékokat nyerhetnek az energia- és környezettudatosság, valamint a pozitív fesztiválhangulat jegyében. 

„A fiatalok nagyon nyitottak arra, hogy a szórakozás, a zenei és közösségi programok, a bulizás mellett is odafigyeljenek a környezetükre, felelősen cselekedjenek és saját vállalásokat tegyenek egy élhető, zöld holnapért. Applikációnk erre inspirálja őket még jobban: az augmented reality technológiát is segítségül hívtuk, egy izgalmas játékon keresztül lehet megtalálni az elrejtett tippeket, amelyekkel fenntarthatóbbá válhat a fesztiválélmény. A legújabb technológiával megjelenő játék izgalmas élményt jelenthet a koncertek mellett” – mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője. 

Az E.ON Go.On alkalmazás az alábbi linkekről tölthető le:

iOS: https://apps.apple.com/hu/app/e-on-mozdulj-on/id1402782916?l=hu

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.attrecto.eon.stepcounter

A balatoni programok sorához tartozik a Balatoni Gasztrotérkép projekt, amelynek idén főtámogatója az E.ON. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével fantasztikus gasztroélményeket fedezhetnek fel a tóhoz látogató vendégek: a streetfood-tól a fine dining-ig, a cukrászdáktól a borászatokig sokféle ajánlat megtalálható a környéken, és minden a látogatóknak szóló élményekről szól. Az E.ON egy másik népszerű, színvonalas balatoni kulturális esemény, a Paloznaki Jazz Piknik támogató partnere is ebben az évben. A programokhoz kapcsolódva az E.ON Facebook illetve Instagram oldalainak követői a „kulisszák titkaiba” is bepillanthatnak majd egy felejthetetlen nyár képeit lapozgatva. 

Vissza