A Razer Kraken X egy ultra-könnyű, kényelmes eszköz az egész napos játékhoz

Kütyü Magazin - 2019. június 10.

A Razer bemutatta a Kraken X vezetékes gamer fejhallgatóját. Rendkívül könnyű és kényelmes kialakítása, valamint a 7.1-es térhangzás alkalmassá teszi az egész napos játékra - anélkül, hogy túl sokba kerülne. 

A Razer emellett azt is bejelentette, hogy az összes, 2019-től kezdődően forgalomba kerülő gamer fejhallgatója képes lesz a 7.1-es térhangzásra, így biztosítva a tisztességtelen versenyelőnyt a játékokban. 

RAZER KRAKEN X

A Kraken X-et úgy tervezték, hogy magasfokú kényelmet biztosítson egész nap. 

Igen, egész nap. 

Az újratervezés révén a jól ismert Razer Kraken profil rendkívül könnyű, mindössze 250 gramm (0,55 font) súlyúvá karcsúsodott, így a piacon megtalálható egyik legkönnyebb gamer fejhallgatóvá vált. Ez pedig a puha memóriahab fülpárnákkal, szemüvegszár-csatornákkal és állítható fejpántokkal kiegészülve egy minden kétséget kizáróan kényelmes gamer fejhallgatóvá teszi a Kraken X-et. 

A valódi játékbeli hangzás nem lehet teljes 7.1-es térhatású hangok nélkül. Már a megfizethető árú, új Kraken X fejhallgató is 7.1-es térhangzással rendelkezik, a konkurencia pénztárcabarát gamer fejhallgatóinak sztereó hangzásával ellentétben. A valódi versenyelőnyt biztosító 7.1-es térhatású hangszoftver pontos helyzeti hangzást nyújt még a csata forgatagában is. Ez egy olyan, a játék szempontjából kritikus elem, amely segít pontosan meghatározni, hogy honnan érkezik a veszély. A 7.1-es térhangzás a 64 bites Windows 10 operációs rendszereken érhető el a Kraken X eszközzel. 

„A Kraken X minden játékos számára kiváló választás.” - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria-részlegének alelnöke. „Rendkívül könnyű és hihetetlenül kényelmes, így órákon át játszhatsz benne. A 7.1-es térhangzás révén pedig tökéletes társ a játékbeli győzelmekhez, és a játékban történő elmerüléshez.”

A Kraken X egy hajlítható kardioid mikrofonnal rendelkezik. Szűk iránykarakterisztikája elnyomja a hátsó és az oldalsó zajokat, így csapattársaid mindig kristálytisztán hallják majd a hangodat. A gyors és könnyű hozzáférés érdekében a mikrofonnémító kapcsoló, valamint a hangerőszabályzó közvetlenül a fejhallgatón található. 

A játékosok a Kraken X fejhallgató előnyeit számos eszközön élvezhetik. Az univerzális 3,5 mm-es csatlakozás használatának köszönhetően a fejhallgató a PC, a PS4, az Xbox One, a Nintendo Switch és mobil eszközökkel is kompatibilis. 

A Kraken X klasszikus fekete színben, másik változata, a Kraken X for Console pedig fekete színben, kék kiemelésekkel kerül forgalomba.

 

TÉRHANGZÁS MINDENKINEK

A Razer - ugyancsak a mai naptól - valamennyi gamer fejhallgatója esetében még tovább növeli a versenyelőnyt, hiszen az összes 2019-es, 99 dollár alatti fejhallgatója számára - a kényelmes viselet érdekében hűtőzselével töltött fülpárnákkal, a kristálytiszta csapatkommunikációhoz pedig egy visszahúzható kardioid mikrofonnal rendelkező, legújabb, 2019-es Kraken esetében is (amelynek ajánlott fogyasztói ára $79,99) - 7.1-es térhangzást biztosít. 

A a $99 USD-os, vagy annál magasabb árú eszközökben - mint például amilyen a Kraken Tournament Edition, vagy a Nari vezeték nélküli fejhallgatócsalád – a teljes körű audio testreszabási- és mikrofonjavítási funkciókat kínáló, prémium THX Spatial Audio hangtechnológia is elérhetővé válik. 

Azon Kraken 2019 tulajdonosok, akik hozzá szeretnék jutni a 7.1-es térhatású szoftverükhöz, aktivációs kódjukat a fejhallgatójuk RazerID-n elvégzett regisztrálását követően – amelyhez a fülpárnák alatti fülhallgató hangszórókon található sorozatszám szükséges – szerezhetik meg. 

 

ELÉRHETŐSÉG 

Razer Kraken X 

$49,99 USD / €59,99 ajánlott fogyasztói ár 

Razer.com - 2019. június 6.

Világszerte - 2019. II. negyedév

Razer Kraken X for Console

$49,99 USD / €59,99 ajánlott fogyasztói ár 

Razer.com - 2019. június 6.

Világszerte - 2019. II. negyedév

További információkért kérjük, látogass el a  www.razer.com/kraken-x-console oldalra. 

 

TERMÉKJELLEMZŐK - Kraken X és Kraken X for Console

Fejhallgatók

 • Frekvenciaválasz: 12 Hz-től 28 kHz-ig 
 • Impedancia: 32 Ω @ 1 kHz
 • Érzékenység (@1 kHz): 106 dB
 • Hangszórók: 40 mm-es hangszórók, neodímium mágnesekkel
 • Belső fülpárna-átmérő: 65 x 44 mm
 • Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es analóg
 • Kábelhossz: 1,3 m / 4,27 láb 
 • Körülbelüli súly: 250g / 0,55 font
 • Ovális fülpárnák: A teljes fület beborító, műbőr kialakítás a hangszigetelés és kényelem érdekében 

 

Mikrofon 

 • Frekvenciaválasz: 100 Hz-től 10 kHz-ig
 • Jel-zaj arány: ≥ 55 dB
 • Érzékenység (@1 kHz): -42 ± 3 dB
 • Iránykarakterisztika: Egyirányú ECM boom

 

Vezérlés a fejhallgatón

 • Hangerő növelése és csökkentése
 • Mikrofon gyorsnémító kapcsoló

 

Audiohasználat

 • Audiohasználat: 3,5 mm-es audio csatlakozóval ellátott eszközök
 • Audio + mikrofon használat: 3,5 mm-es audio + mikrofon kombinált csatlakozóval ellátott eszközök
 • Audio / mikrofon elosztó adapterkábel használata: Külön 3,5 mm-es audio- és mikrofon-csatlakozóval ellátott eszközök

Térhangzás: Csak a Windows 10 64 bites változatában érhető el

Vissza