Kis testben az óriások ereje

Kütyü Magazin - 2019. április 20.

A technológia fejlődésével az eszközök folyamatosan egyre kisebbek. A legjobb példa erre a telefonok kamerája: ahhoz, hogy olyan fényképet csináljunk a 90’-es években mint ma egy telefonnal, egy vállról indítható rakétavető méretű masinát kellett használni. Mára pedig már a kisujjunk hegyén is elfér egy ilyen kamera. Ez a tendencia egy számítógép alkatrészeire is igaz. A memória, a tárhely, az alaplap, a videókártya és minden egyéb PC-s komponenst képesek a mérnökök egyre kisebb formában létrehozni. Azzal pedig, hogy a kiváló minőségű grafikus vezérlők is összementek, megindult a hordozható játékgépek korszaka.

Gamer szériás laptopok

Az Intel nyolcadik generációs processzorai, az NVIDIA RTX 20-as szériás videókártyái egy gondosan kidolgozott hűtőrendszerrel, SSD-vel és mindenre elég RAM-memóriával. Ez mind kényelmesen elfér a Dell belépő szintű, 15 és 17 colos gamer laptopjaiban, a G szériában. A Dell G5 és a Dell G7 bárhol és bármikor készen áll akár a legnagyobb igényű játékokra, a háttérvilágított billentyűzettel akár sötétben is. Ha vonz a letisztult design és szereted megadni a módját a játéknak, akkor ezt a szériát neked találták ki.

 

Hardcore gamerkedés, akár 4k-ban is

Ha úgy érzed, hogy egy még nagyobb erejű gép való a kezedbe, arra is van megoldás. Az Alienware m15 az egyik legvékonyabb gamer laptop amit találsz, bivalyerős RTX 20-as szériás videókártyával és a legújabb processzorokkal. Ehhez a masinához már akár 4k felbontású képernyőt is választhatsz, így az elérhető legszebb minőségben gyönyörködhetsz a legmenőbb játékokban. Természetesen az RGB világítás is szerves része a laptopnak, ami köztudottan még több skillt ad a virtuális ellenfelek legyőzéséhez.

 

Kiegészítők a teljes élményért

Bár a laptopok billentyűzete kifejezetten megbízható, a külön perifériás eszközök általában segítenek abban, hogy jobban menjen a játék. Az Alienware mechanikus billentyűzete és a magas DPI-vel ellátott egere biztosan javít a reakcióidődön főleg akkor, ha mindezt megspékeled egy 144, vagy akár 240Hz-s monitorral. Ha teljes szettet szeretnél, akkor pedig az AW988 vezetéknélküli fülhallgató a maximális audio-élményt is biztosítja. Melyik gamer ne tudná elképzelni a szobájában ezt az elképesztő erőt sugárzó dizájnt?

Vissza