Víz-, por- és ütésálló Bluetooth hangfalak

Kütyü Magazin - 2018. szeptember 4.

Megérkezett az Ultimate Ears BOOM 3 és MEGABOOM 3.  A vízálló Bluetooth hangszórók tetején új, úgynevezett Magic Buttont helyezett el a gyártó, mellyel számos, új szabályozási lehetőség nyílt meg a felhasználók előtt. A hangszórók 360 fokban szórják a hangot. 

“A tiszta és kiegyensúlyozott, 360 fokos hangzás mellett a stílus terén kötött kompromisszumok nélkül fejlesztettük a hangszórók ellenálló képességét” mondta Charlotte Johs, az Ultimate Ears vezérigazgatója. 

Az új Magic Button lehetőséget biztosít a zene elindítására, leállítására, valamint a számok átugrására anélkül, hogy a felhasználóknak a telefonjukhoz kéne nyúlniuk. Az újratervezett BOOM & MEGABOOM by Ultimate Ears iOS alkalmazáson keresztül az Apple Music 45 milliós katalógusához is egy érintéssel hozzáférhetünk majd. A zenekedvelő felhasználók ugyanakkor Deezer Premium lejátszási listájukat is elérhetik Androidon az új gombnak hála, a zenei szolgáltatások a jövőben bővülni fognak. 

A hangszórók emellett IP67 tanúsítvánnyal rendelkeznek, vagyis víz-, ütés- és porállóak. A Bluetooth érzékelő akár 45 méterről is fogja a jelet. 

A kényelem érdekében a BOOM3 és a MEGABOOM3 kompatibilis az Ultimate Ears POWER UP töltőállványával (melyet külön értékesít a vállalat), így biztosítva az egyszerű, vezeték nélküli töltést. 

A hangszórókhoz készített alkalmazásnak hála az új kütyük a PartyUp-on keresztül akár 150 másikkal is összekapcsolhatóak – legyen szó akár korábbi generációs hangsugárzókról – emellett egyedi EQ-k és a távolról történő be- és kikapcsolás is elérhető az appon keresztül. 

A hangszórók kétszínű változatban lesznek elérhetőek: Night (fekete), Sunset (piros), Lagoon (kék) és Ultraviolet (lila) színekben. 

Árak és elérhetőség 

Az Ultimate Ears BOOM 3 és az Ultimate Ears MEGABOOM 3 várhatóan 2018 szeptemberétől lesz elérhető az USA-ban és néhány európai, valamint ázsiai országban. A BOOM 3 149 eurós, a MEGABOOM 3 199 eurós, a POWER UP pedig 39 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron kerül majd az üzletek polcaira. Az ár országonként eltér. Az ingyenes BOOM & MEGABOOM by Ultimate Ears mobilalkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play felületén.

Vissza