Európában is bemutatkoznak az LG prémium kategóriás SIGNATURE konyhai berendezései

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 27.

Az LG Electronics (LG) a hamarosan kezdődő IFA szakkiállításon mutatja be kifejezetten az európai piacra tervezett SIGNATURE konyhai berendezéseit. A termékcsalád egy sor új prémium beépíthető készülékből áll, melyeket a kifinomult európai konyhai igények szerint terveztek meg.

Az intelligens, beépíthető konyhai megoldásokból álló SIGNATURE portfólió Európa legnagyobb háztartási és fogyasztói elektronikai szakkiállításán egyedi kiállítási környezetben debütál: a szabadtéri bemutatót az LG standján kívül, a Messe Berlin nyári kertjében (Sommergarten) állították fel. Az informatív és interaktív kiállítási zóna egy nagyvárosi oázis úszó kertjét idézi fel, ahol a látogatók részleteiben is megismerhetik a SIGNATURE termékcsalád készülékeit.

A SIGNATURE KITCHEN SUITE konyhai termékcsalád új megközelítést képvisel az európai csúcskategóriás konyhai eszközök piacán. Európában a legtöbb konyha kompakt és praktikus kialakítású, így nagy az igény a teret hatékonyan és kreatívan kihasználó, beépíthető eszközök fejlesztésére. Az LG számára fontos, hogy berendezései versenyképesek legyenek a felsőkategóriás, beépíthető konyhai berendezések szegmensében Európában, hiszen ez a kontinens számít a prémium háztartási eszközök egyik legerősebb piacának.

A SIGNATURE portfólió európai értékesítése az idén indul Olaszországban, melyet a régió további piacai folyamatosan követnek majd.

A SIGNATURE konyhai portfólió termékei egyesítik magukban a kifinomult kézművesség stílusjegyeit, az innovatív dizájnt, a kiemelkedő teljesítményt, a könnyű használhatóságot és a prémium szolgáltatásokat. Ez az oka annak, hogy az LG az európai forgalmazás elindításában olyan olasz formatervezési szaktekintélyekkel működik együtt, mint a Valcucine és az Arclinea. Az együttműködésnek köszönhetően a SIGNATURE termékcsalád egyszerre képviseli a minimalizmus, a rejtett működés és az automatizálás koncepcióit. Az új portfólió tervezői odafigyeltek arra, hogy a termékek tökéletesen illeszkedjenek a már meglévő terekbe, miközben dizájnelemként és normál konyhai készülékként is szolgálnak. A SIGNATURE konyhai portfólió több stílusban lesz elérhető az elegáns, bútorokat idéző verzióktól a minimalista luxuson át a rozsdamentes acélfelületekig vagy a természetesebb, kortárs megjelenésig.

A SIGNATURE konyhai eszközökkel különleges kulináris élményben lehet részünk. A teljes termékkínálat sütőből, indukciós főzőlapból, hűtőszekrényből, mosogatógépből, borhűtőből és egy presszó kávéfőzőgépből áll. A sütő modern pároló és légkeveréses funkciókkal rendelkezik: a ProHeat egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőn belül, míg a Speed Clean gyors és könnyű tisztítást tesz lehetővé még a kifröccsent vagy odaégett ételmaradékok esetén is. Az LG a SIGNATURE termékkínálatot kibővítve idén először mutat be borhűtőket, falra szerelhető, üvegborítású sütőket és egy, forró gőzt alkalmazó, nagyteljesítményű mosogatógépet.

A SIGNATURE konyhai eszközök az okos wifi-csatlakoztathatóságnak köszönhetően teljes mértékben kompatibilisek az olyan mesterségesintelligencia-platformokkal, mint a Google Assistant vagy az Amazon Alexa. Az összekapcsolhatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználók távolról végezzenek el feladatokat: például recepteket kereshetnek az olyan alkalmazások használatával, mint az Innit, a SideChef és a Drop; recepteket küldhetnek közvetlenül a sütőnek; távolról előmelegíthetik a sütőt és beállíthatják a megfelelő programot; de figyelemmel kísérhetik a konyhai eszközök működését is.

„Izgatottan várjuk, hogy az idén végre a rendkívül igényes európai piacon is bemutathassuk prémium SIGNATURE konyhai berendezéseinket” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Szilárd meggyőződésünk, hogy az okostechnológiánk és felsőkategóriás eszközeink együtt versenyképesek a már ismert európai márkákkal szemben.”

Az IFA látogatói augusztus 31. és szeptember 5. között személyesen is megtekinthetik a SIGNATURE konyhai kiállítási zónát és az LG prémium beépíthető termékeit a Messe Berlin nyári kertjében.

Vissza