Nyáron még tutibb a Tuti Net!

Kütyü Magazin - 2018. június 3.

A Vodafone egyszerű, kötöttségek nélküli feltöltőkártyás adatopcióval ellátott tarifáját, a Tuti Netet megéri nyáron kipróbálni, ugyanis a havonta ismétlődő 1GB és 5GB adatopció vásárlása esetén, dupla adatmennyiséget biztosít a szolgáltató! 

A nyár nem a kockázatokról szól a Vodafone-nál, idén ugyanis könnyű lesz belenyúlni a tutiba. A Tuti Net tarifa 30 napra 1245 forintos díjon 1 gigabájt adatforgalmat kínál, míg 3559 forintért 5 gigabájtra fizethetnek elő a felhasználók1, rejtett költségek illetve zsákba macska nélkül. Ráadásul aktiválása is mindössze két lépésből áll: a feltöltős SIM-kártya behelyezését követően és a 1270-es, belföldről és az EU-ból díjmentesen hívható szám tárcsázása után a Tuti Net tarifát kell választani (ezen a számon kell aktiválni is a SIM-kártyát, így egy hívás alatt két ügyet is elintézhet a felhasználó). 

A Tuti Net tarifa különlegessége, hogy feltöltőkártyás előfizetésként is igen kedvező áron kínál mobiladatot az ügyfeleknek, ami a nyári időszakban, az utazások, üdülések, élménygyűjtések sokasodásával minden évben egyre nagyobb jelentőséget nyer. A Tuti Net tarifa jóvoltából a Vodafone ügyfeleinek feltöltőkártyásként sem kell lemondaniuk az azonnali megosztás és a böngészés lehetőségéről – hiszen a Tuti Nettel 1 gigabájt megújuló adat ára mindössze 1245 forint, így nem szükséges folyamatosan a Wi-Fi-vel fedett helyek után kutatni egy kiadós internetezésért.   

Idén nyáron éppen ezért egy különleges ajándék várja az ügyfeleket! A Vodafone a havonta megújuló Tuti Net 2018. június 1. és augusztus 31. közötti aktiválása esetén megduplázza a tarifához járó adat mennyiségét, a Tuti Net 1 gigabájtos és 5 gigabájtos adatopciója esetén egyaránt. A duplázott adat 30 napig használható fel, belföldön és az EU-ban. Az nyári ajánlat azoknak a meglevő ügyfeleknek is elérhető, akik az akció indulása előtt már rendelkeztek havonta ismétlődő 1GB vagy 5GB-os Tuti Nettel, továbbá valamennyi hangalapú feltöltőkártyás előfizetés esetén rendelkezésre áll ismétlődő adatopció megléte, vagy az akció időtartama alatti aktiválás esetén. 

A telekommunikációs szolgáltató ezzel igazodik a nyár folyamán esetenként megnövekvő mobiladat igényhez. Tavaly nyáron 33%-kal nőtt a Vodafone feltöltőkártyás adathasználóinak száma, míg szintén a feltöltőkártyás előfizetők körében 67%-kal nőtt az adathasználat tavaszról nyárra, ami kiválóan érzékelteti, milyen fontos ez az időszak mobiladat-használat szempontjából.

Emellett természetesen a Tuti változatlanul mindössze 19 forintos perc- és SMS díjat kínál belföldről és az EU-ból bármely normál díjas magyar számra, minden időszakban, kötöttségek nélkül.

Bővebb információért érdemes ellátogatni a Vodafone Magyarország honlapjára.

Vissza